ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ: Ανοίγει ο δρόμος για τον Μπούση

ΚΑΡΑΤΖΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΤΖΙΡΑΚΗΣ, ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ, ΒΑΒΟΥΛΑΣ, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

1.094
Οι επιχειρηματίες Χαλκιαδάκης, Καράτζης. Τζιράκης, Βάβουλας, Κουμαντάκης, Μυλωνάκης, Πολεμαρχάκης και Σαπουνάκης παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση
Οι επιχειρηματίες Χαλκιαδάκης, Καράτζης. Τζιράκης, Βάβουλας, Κουμαντάκης, Μυλωνάκης, Πολεμαρχάκης και Σαπουνάκης παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση

Κάθε μέρα που περνάει μπαίνει και ένα λιθαράκι για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ ΟΦΗ  και η χθεσινή ήταν πολύ σημαντική καθώς βασικοί μέτοχοι της ομάδας υπέγραψαν την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών τους στον ενδιαφερόμενο επενδυτή Μιχάλη Μπούση.

Αντώνης Καράτζης, Μηνάς Χαλκιαδάκης, η οικογένεια Τζιράκη, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης και Παντελής Σαπουνάκης άνοιξαν τον δρόμο στον ενδιαφερόμενο επενδυτή χαρίζοντάς του ουσιαστικά τις μετοχές τους ενώ ακολουθούν και οι υπόλοιποι.

Χθες εξάλλου ήταν η πρώτη φορά που η ίδια η ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσής της επιβεβαίωσε το όνομα του ομογενή επιχειρηματία συμπληρώνοντας έτσι κομμάτι- κομμάτι το παζλ, αφού προ ημερών είχε πάρει θέση και είχε χαρακτηρίσει πολύ σοβαρή την πρόταση.

Η υπόθεση λοιπόν της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό έχει πάρει τον δρόμο της και τις επόμενες μέρες ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις. Εκτός από τους προαναφερθέντες και άλλοι μέτοχοι έχουν πειστεί από το πρότζεκτ που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Μιχάλη Μπούση και είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν με τον ίδιο τρόπο, δωρεάν δηλαδή τις μετοχές τους διευκολύνοντας την κατάσταση και ανοίγοντας τον δρόμο στον νέο επενδυτή.

Αρχικά ανακοινώθηκε η παραχώρηση των μετοχών από τους κκ Καράτζη, Χαλκιαδάκη με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ να  αναφέρει τα εξής:

«Μετά από συνάντηση που είχαν οι βασικοί μετόχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης με τον Γιώργο Σαμαρά, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας μας.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπογράψουν την παραχώρηση των μετοχών τους και άλλοι μέτοχοι που έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή».

Αργότερα έγινε γνωστή και η παραχώρηση των μετοχών από την οικογένεια Τζιράκη: «Μετά τους Αντώνη Καράτζη και Μηνά Χαλκιαδάκη, και η οικογένεια Τζιράκη  παραχώρησε δωρεάν τις μετοχές της, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Σαμαρά.

H οικογένεια Τζιράκη δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη, στα πρόσωπα και στο πλάνο που υπάρχει στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ μας και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ενέργεια που γίνεται, για το καλό της ομάδας μας». Για τους  άλλους 5 μεγαλομετόχους η ανακοίνωση ανάφερε: “Πέντε ακόμη βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους και τάχθηκαν υπέρ της νέας σελίδας που έχει ήδη ανοίξει στον ΟΦΗ.

Οι Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης  και Παντελής Σαπουνάκης, υπέγραψαν την παραχώρηση, στον επιχειρηματία Μιχ. Μπούση, ανοίγοντας με τη σειρά τους, το δρόμο για τη νέα εποχή, στην κρητική ομάδα”.

Από τους πρώην παίκτες του ΟΦΗ που εκπροσωπούν τον ομογενή επιχειρηματία αυτός που έχει μείνει στο Ηράκλειο για να δρομολογήσει τις εξελίξεις είναι ο Γιώργος Σαμαράς. Μαζί με στελέχη της ΠΑΕ τρέχει…την διαδικασία των υπογραφών ώστε το θέμα της μεταβίβασης να ολοκληρωθεί σύντομα και να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις και από την πλευρά του κ. Μπούση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στην πλευρά του κ. Μπούση έχει παραχωρηθεί ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 60% των μετοχών της ΠΑΕ.  Αν όλα πάνε καλά, τότε το πιο πιθανό είναι ότι οι επίσημες ανακοινώσεις και η παρουσίαση του νέου επενδυτή αλλά και του πλάνου του για τον ΟΦΗ θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το “παρών” και ο ίδιος.

Ο κ. Μπούσης ενημερώνεται για τις εξελίξεις και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταβίβασης θα έρθει στο Ηράκλειο μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει