Συνάντηση για την πολιτική προστασία

98

Τα θέματα πολιτικής προστασίας σε χώρους δημόσιας εκπαίδευσης τέθηκαν στο προσκήνιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Λεονταράκης, και Παιδείας Δια Βίου Μάθησης-Απασχόλησης, Γιάννης Παρασύρης με τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιο Λέκκα. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης, Γιάννης Τζανοκωστάκης.

Στη συζήτηση τέθηκε το πλαίσιο για την υλοποίηση ενημερωτικών προγραμμάτων στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας με έμφαση στη δημόσια εκπαίδευση συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που είχαν στη Περιφέρεια

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμων για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης των συνεπειών από φυσικές καταστροφές.

Οι αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Γιάννης Λεονταράκης και Γιάννης Παρασύρης ευχαρίστησαν τον κ. Λέκκα για την συνάντηση και την συνεργασία που υπάρχει σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενώ από την πλευρά του ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους του νησιού που συνεργάζονται με τους επιστημονικούς φορείς για την ανάλυση-αντιμετώπιση των κινδύνων που υπάρχουν από φυσικές καταστροφές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει