Στη Ν. Αλικαρνασσό ο Εργοτέλης

ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

206

Το τελευταίο του φιλικό δίνει ο Εργοτέλης την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με τον Πανθηραϊκό. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στις  5:45.

Η αλλαγή ημέρας και γηπέδου  έγινε λόγω εργασιών στο Παγκρήτιο Στάδιο καθώς  επίσης και για συγκοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ομάδα της Σαντορίνης.

Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό για τους κιτρινόμαυρους στην διάρκεια της προετοιμασίας τους  καθώς στην συνέχεια και συγκεκριμένα  στις 16 του μήνα βάσει προγράμματος υπάρχει το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Ουσιαστικά λοιπόν το φιλικό της ερχόμενης Κυριακής θα έχει τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε για τον Εργοτέλη περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο που θα έχει στην επόμενη φάση του κυπέλλου από τις ομάδες που ξεκίνησαν από την πρώτη φάση. Να σημειωθεί ότι στην φάση αυτή οι αγώνες είναι νοκ άουτ και οι ομάδες της Β` Εθνικής θα αγωνιστούν εκτός έδρας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του Εργοτέλη συνεχίστηκε  χθες με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου. Το ευχάριστο για τον Νίκι Παπαβασιλείου είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και πλέον μπορεί να κάνει τα πλάνα του χωρίς εμπόδια.

Ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται σύμφωνα και με όσα έχει δείξει στα φιλικά να έχει καταλήξει στον βασικό κορμό της ομάδας. Μοναδική εκκρεμότητα είναι η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας η οποία αν δεν γίνει κάποια κίνηση μέχρι τις 14 του μήνα που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, θα καλυφθεί εκ των έσω μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση Σπυρόπουλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει