«Γενοκτονία των διαιτητών του Ηρακλείου»

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΕΪΡΑ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ «ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΩΝ» - ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ

238

Για «γενοκτονία των διαιτητών του Ηρακλείου» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ και σε αυτή έδωσε το “παρών” αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου, τον Α’ αντιπρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, τον γενικό γραμματέα Γιάννη Σμαραγδάκη και τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΗ Γιώργο Ιωαννίδη.

Από πλευράς ΚΕΔ/ΕΠΟ ήταν εκεί ο πρόεδρος Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα στελέχη Σταύρος Τριτσώνης και Δημήτρης Καλύβας ενώ στο τέλος της συνάντησης παρέστη και ο Μιχάλης Κουκουλάκης.

Η αντιπροσωπεία της Ηρακλειώτικης Ένωσης έθεσε το θέμα των πρόσφατων αξιολογήσεων, με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου να τις χαρακτηρίζει ως «γενοκτονία των διαιτητών Ηρακλείου». Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ αναφέρθηκε στην «καρατόμηση» από τους πίνακες των Γιάννη Κουράκη, Γιώργου Φουκάκη, Γιάννη Μουρτζάκη, Γιώργου Ζαχαριουδάκη, Βαγγέλη Χαραλαμπάκη, Κώστα Τρουλινού και τον υποβιβασμό των Μάριου Βισκαδούρου, Γιάννη Δασκαλάκη. Αυτό που τονίστηκε είναι ότι η αντιμετώπιση που έχει η ηρακλειώτικη διαιτησία τα τελευταία χρόνια είναι άνιση καθώς από εκεί που ήταν το 2016 με έναν διαιτητή στη Σούπερ Λίγκα και τρεις στην Β’ Εθνική, φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μένει χωρίς διαιτητή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επίσης, έγιναν αναφορές στα ζητήματα που υπάρχουν με τον Μιχάλη Κουκουλάκη και στις σχέσεις του με την ΕΠΣΗ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ παρέδωσε επίσης φακέλους μεταφρασμένους και στα Αγγλικά στον Βίτορ Μέλο Περέιρα και για τα υπόλοιπα στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ενώ ανάλογος φάκελος παραδόθηκε στον υπερσύμβουλο της FIFA στην ΕΠΟ Πετρ Φούσεκ αλλά και στους επιτετραμμένους στην Ελλάδα Μπιορν Βασάλο και Ζόραν Λάκοβιτς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συγκρατημένη αισιοδοξία από μέρους των ανθρώπων της ΕΠΣΗ ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την ηρακλειώτικη διαιτησία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου συνάντηση με τον Μιχάλη Κουκουλάκη για το ζήτημα των σχέσεων των δυο πλευρών. Στο περιθώριο της χθεσινής συνάντησης έγινε μέσα σε φιλόξενο κλίμα, εποικοδομητική επαφή και ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει