Επί τάπητος στην Περιφέρεια το θέμα των λυμάτων του Καρτερού

210

Το θέμα των λυμάτων στην περιοχή του Καρτερού και όχι μόνο, έχει σκοπό να λύσει μία για πάντα ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, που συγκαλεί ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους σήμερα.

Ο κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης
Ο κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Με αφορμή πλήθος καταγγελιών, αναφορικά με το θέμα της μόλυνσης στον Καρτερό, με δεδομένο πως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η ακριβής πηγή της μόλυνσης, αλλά και τις καταγγελίες για βυτιοφόρα που φέρονται να αδειάζουν λύματα σε διάφορες περιοχές, ο κ. Κουκιαδάκης είναι έτοιμος να προβεί σε σκληρές δηλώσεις, αλλά και προειδοποιήσεις.

Στη σημερινή σύσκεψη έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι των βυτιοφορέων, προκειμένου να ενημερωθούν ότι εφόσον οι καταγγελίες επιβεβαιωθούν θα κληθούν να πληρώσουν βαριά πρόστιμα, αλλά και να υποστούν τις αντίστοιχες κυρώσεις.

Ειδικότερα για το θέμα του Καρτερού, με δεδομένο ότι οι πολίτες της περιοχές έχουν βιώσει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, αλλά και με δεδομένο ότι η ευρύτερη περιοχή προσελκύει χιλιάδες λουόμενους καθημερινά, ο αντιπεριφερειάρχης σκοπεύει να δώσει οριστικές λύσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης έχει σκοπό στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης, να ακουστούν τα πράγματα με το όνομά τους, να ελεγχθεί το ποιοι και σε ποιο βαθμό φέρουν ευθύνη, αλλά και να προχωρήσει σε βάθος μια διαδικασία η οποία από τη μία πλευρά θα δίνει λύσεις κι από την άλλη θα βάζει τα θέματα στη σωστή βάση και θα καθησυχάζει κατοίκους του Καρτερού και λουόμενους.

Η ανησυχία της Περιφέρειας είναι έντονη, διότι εφόσον οι καταγγελίες επιβεβαιωθούν, με την πρώτη δυνατή βροχή, όλα τα λύματα θα καταλήξουν στη θάλασσα, σε μια περίοδο μάλιστα που λόγω καιρικών συνθηκών τα μπάνια των πολιτών δεν έχουν σταματήσει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει