Επί παντός… αθλητικού

194

Όταν θα κλείσει η συμφωνία, θα καταλάβουν ότι ο ΟΦΗ     είναι για τα καλά εδώ

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης, κάτοικος του ΣικάγοΜε ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότερες αθλητικές ιστοσελίδες δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την είδηση για τον Μιχάλη Μπούση και τον ΟΦΗ. Ή αν ασχολήθηκαν το έκαναν επιδερμικά και στα…γρήγορα.

Ίσως να μην έχουν καταλάβει ακόμα τι έρχεται. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία τότε θα καταλάβουν και θα ασχοληθούν με τον ΟΦΗ όπως πραγματικά αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα.

Τότε θα είναι που θα αντιληφθούν όλοι ότι ο ΟΦΗ επέστρεψε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ως μέγεθος και αργά ή γρήγορα θα ξαναπάρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο την θέση που του αξίζει…

Ν.Μ.

 

Δυο φορές το ίδιο λάθος

ΟΦΗ ΣΗΜΑΗ διακοπή θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του που είναι αρκετές. Αν δει κανείς τα δυο παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναιτωλικό θα παρατηρήσει ότι τα γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ είναι πανομοιότυπα.

Στο πρώτο γκολ γίνεται λάθος στο κέντρο και κάθετη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας ενώ στο δεύτερο γκολ υπάρχει λάθος της άμυνας σε εκτέλεση φάουλ με τον αντίπαλο επιθετικό να σκοράρει ανενόχλητος στην επαναφορά.

Δυο φορές το ίδιο λάθος απαγορεύεται στο ποδόσφαιρο και ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να ψάξει με τους παίκτες του τι έφταιξε και η ομάδα του είχε κακή παρουσία και πολλά νεύρα…

Ν.Μ.

 

Έχει δουλειά

Πέρυσι ήταν ο Εργοτέλης φέτος ο Ηρόδοτος που έχει θέμα με την άμυνα. Δεν έχουν το ίδιο στιλ αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ο Ηρόδοτος δέχεται συνεχώς γκολ μέχρι τώρα στα φιλικά κάτι που φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο από τον Παπαματθαιάκη που έχει δουλειά μπροστά του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ευτυχώς υπάρχει χρόνος ακόμα μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος…

Ν.Μ.

 

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στέλιος Καρκανάκης.

Ο Καρκανάκης στον ΣΕΠΚ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στέλιος Καρκανάκης.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός αφού παραιτήθηκε λόγω… Γιαννάκη από την τοπική ΣΕΠΚ, έθεσε υποψηφιότητα και αναδείχθηκε μέσα στους 15 επικρατέστερους.

Έτσι σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες του ΣΕΠΚ στην επόμενη θητεία του Δ.Σ. του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης θα υπάρχει και Ηρακλειώτης εκπρόσωπος.

οι αρχαιρεσίες του ΣΕΠΚ, με την ψηφοφορία των μελών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι 15 προπονητές που αναδείχθηκαν πρώτοι στη ψηφοφορία ήταν οι εξής: Παναγιώτης Γιαννάκης, Σωκράτης Ηλιάδης, Σούλης Μαρκόπουλος, Παρασκευάς Μουρατίδης, Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Κτιστάκης, Δημήτρης Μισιακός, Δημήτρης Μανωλιτσάκης, Γιάννης Καρακατσούνης, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Σίμος Συρόπουλος, Γιώργος Ρεμεντέλας, Αλέξης Ζαβός, Γιώργος Λειβάδης, Στέλιος Καρκανάκης».

Α.Π.

 

Η αλήθεια στη μέση

ΒουόΚάνει φοβερή εμφάνιση στην πρεμιέρα ο Βουό και αποθεώνεται.

Παικταράς. Βουλιάζει μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα στο Αγρίνιο και αμέσως στα… τάρταρα. Παλτό, για κάποιους.

Η αλήθεια πάντα και πέρα από τις υπερβολές βρίσκεται κάπου στην μέση.

Ποτέ ο Βουό δεν υπήρξε παικταράς αλλά δεν είναι και για… πέταμα.

Ένας τίμιος επαγγελματίας είναι που δίνει τα πάντα στο γήπεδο, τρώει πολύ ξύλο, βοηθάει τους συμπαίκτες του αλλά το γκολ δεν ήταν ποτέ από τα καλύτερά του…

Ν.Μ.

 

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΦΗ γιόρτασε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία με ένα πάρτυ το Cafe bar Ηριδανός

Γιόρτασε την άνοδο…

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΦΗ γιόρτασε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία με ένα πάρτυ το Cafe bar Ηριδανός απ’ όπου και οι φωτογραφίες μας.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΦΗ γιόρτασε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία με ένα πάρτυ το Cafe bar Ηριδανός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει