ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΦΗ: «Διαιτησία, κακόγουστο αστείο»

340

Ανακοίνωση σε καυστικό ύφος εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΟΦΗ για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η διοίκηση απαριθμεί τα λάθη που κατά την άποψη της έκανε ο Γρατσάνης και χαρακτηρίζει την διαιτησία του κακόγουστο αστείο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στο Αγρίνιο, γίναμε σαν ΟΦΗ, θεατές μιας διαιτησίας, που έμοιαζε με κακόγουστο αστείο:

-Ένα αμφισβητούμενο γκολ εις βάρος μας.

-Δυο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν (το ένα στον Βουό και το άλλο σε προτεταμένο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή).

-8 κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι 5 στο πρώτο ημίχρονο.

-Αποβολή του προπονητή μας, επειδή χειροκρότησε τον «άρχοντα» του αγώνα.

Αυτές είναι μερικές από τις «ζωγραφιές» του διαιτητή Γρατσάνη, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά είχαν την ατυχία, να πέσουν πάνω σε ένα πολύ κακό διαιτητή, για τον οποίο, ο λόγος πλέον πέφτει σε εκείνους που τον τοποθέτησαν στην Σούπερ Λιγκ.

Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από το συγκεκριμένο διαιτητή, ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές».

Η διακοπή θα δώσει στον ΟΦΗ την ευκαιρία να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί για την συνέχεια και να διορθώσει τα λάθη καθώς πέρα από την διαιτησία ήταν και η δική του κακή απόδοση που οδήγησε στην ήττα.

Σε αυτό το διάστημα θα δει και ο Παπαδόπουλος αν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες όπως τον Οικονόμου και τον Αργυρόπουλο που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Αγρινίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει