ΜΠΑΣΚΕΤ: Αλλάζει πρόεδρο η ΚΑΕ Ρέθυμνο

129

Αλλάζει πρόεδρο η ΚΑΕ Ρέθυμνο αφού ο Ηρακλής Μανουκαράκης μετά από 4 χρόνια στη θέση αποχώρησε.
Στη Γενική Συνέλευση επισημοποιήθηκε η παραίτηση του Ηρακλή Μανουκαράκη από τη θέση του προέδρου.

Η Γενική Συνέλευση ευχαρίστησε τον Ηρακλή Μανουκαράκη για την 8ετή προσφορά του στην ομάδα, εκ των οποίων τα 4 ως πρόεδρος και τα υπόλοιπα 4 χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο κατάφερε να την οδηγήσει στην οικονομική και νομική εξυγίανση, στην επαγγελματική οργάνωσή της, στη δημιουργία του επιτυχημένου κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist και σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο Ηρακλής Μανουκαράκης από τη μεριά του τόνισε πως θα παραμείνει πιστός στρατιώτης και θα έχει ενεργό ρόλο στις διαδικασίες της ομάδας, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειές της, ενώ θα συνεχίσει ως απλό μέλος του Δ.Σ. Για το νέο Δ.Σ. της ομάδας εκλέχθηκαν οι Κωστής Ζομπανάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μανώλης Γιαννούλης, Ηρακλής Μανουκαράκης, Τάσος Τριαντάφυλλος, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Γιάννης Σταγκουράκης, Σταύρος Καπετανάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Γιάννης Καλαϊτζάκης. Το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Νέο μέλος στο προπονητικό τιμ του Ηροδότου αποτελεί ο Μιχάλης Σταματάκης, ο οποίος, μετά την Άσκηση, θα βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Αλικαρνασσού.

Ο ΑΣΑ Αναγέννηση απέκτησε από τον ΟΦΗ με υποσχετική ενός χρόνου  τον Νίκο Χρηστάκη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το  βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά Πηλίου, με το πρόγραμμα να αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται πιο εντατικό υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει της νέας σεζόν και στο ρόστερ υπαρχει  εκτός του Γιώργου Καλαϊτζάκη και ο Ιεραπετρίτης Κλοντιάν Μούτσα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει