Μεταγραφή μόνο εάν προκύψει για Εργοτέλη

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

156

Και τυπικά παίκτης του Εργοτέλη είναι ο Κώστας Χατζηδίμπας, ο οποίος υπέγραψε χθες το διετές συμβόλαιό του με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος έφτασε  στο Ηράκλειο, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα και πρόβαρε την φανέλα της.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και στις δηλώσεις που είχε κάνει κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Εργοτέλη, είχε τονίσει πως αυτά που τον έκαναν να επιλέξει τον Εργοτέλη ήταν το πλάνο, η φιλοσοφία και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Μεταγραφικά ο Εργοτέλης ίσως να κινηθεί στην αγορά των ελεύθερων για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Σπυρόπουλου. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε οι κιτρινόμαυροι αν βρουν κάτι καλό θα προχωρήσουν, διαφορετικά θα πάνε για τον Γενάρη.

Στο στρατόπεδο του Εργοτέλη πάντως υπάρχει ικανοποίηση τόσο για τις μεταγραφές που έχουν γίνει όσο και για το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα μέχρι τώρα στα φιλικά. Ο Εργοτέλης θα δώσει ένα ακόμα τεστ το ερχόμενο Σάββατο ή Κυριακή (θα τσεκαριστεί τις επόμενες μέρες) με τον Πανθηραϊκό στο Παγρήτιο και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις 16 του μήνα στο κύπελλο Ελλάδας.

Στα θετικά εξάλλου για τον Νίκι Παπαβασιλείου είναι ότι απουσιάζουν τα σοβαρά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ακόμα και ο Σταθόπουλος που αποχώρησε από το τελευταίο φιλικό δεν έχει κάτι σοβαρό και προπονήθηκε κανονικά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει