Με συγκίνηση Αποχαιρέτησε τη σχολική κοινότητα

1.830

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε  τη σχολική κοινότητα ο πρώην διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Δημήτρης Αποστολάκης. Πραγματοποίησε μία αναδρομή στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου διευθυντή και την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του.

«Και φτάσαμε στο σήμερα, 2,5 χρόνια μετά. Περίμενα να λήξει η θητεία μου όπως ήταν προγραμματισμένο στις 31 Ιουλίου, αλλά από τη στιγμή που δόθηκε παράταση υπέβαλα την παραίτησή μου. Μια διαδρομή 2,5 χρόνων, ιδιαίτερα σημαντική στην εκπαιδευτική μου πορεία, απαιτητική, επίπονη, συνάμα όμως παραγωγική, δημιουργική, με πολλές καλές στιγμές, αλλά και πολλές δύσκολες, στενάχωρες, με πολλές διλληματικές καταστάσεις και αποφάσεις που αρκετές φορές δεν ήξερες αν ήταν σωστές.

Προσπάθησα σε αυτή την πορεία να είμαι δίκαιος με όλους όπως είχα υποσχεθεί όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, χωρίς διαχωρισμούς, δίπλα στους συναδέλφους μου, αρωγός στον καθημερινό τους αγώνα με τελικό στόχο την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων του νομού μας και ιδιαίτερα αυτών της υπαίθρου.

Σίγουρα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα, αλλά πολλές και κάποιες φορές ανυπέρβλητες δυσκολίες δεν επέτρεπαν να πραγματοποιήσεις προσδοκίες και οράματα που ονειρευόσουν. Ελπίζω να μην στεναχώρησα κάποιους, νομίζω πως δεν αδίκησα κανένα και αποχωρώ με τη συνείδησή μου ήσυχη.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω πολλούς, γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατο να μην ξεχάσω κάποιους, γιατί πιστεύω ότι αν κατάφερα από αυτή τη θέση να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη βελτίωση της εκπαίδευσης στο νομό μας, αυτό οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια του ΠΥΣΠΕ και του προσωπικού της Δ/νσης», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει