επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

148

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Ακόμη δεν συνηθίσατε; Δεν καταλάβατε ότι είναι… Σεπτέμβριος; Όλοι στον πάγκο. Κατεργάρηδες και μη!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ειδικά εκείνους που επιστρέφουν μετά από… 3 μήνες στη δουλειά και η καρδιά μου σφίγγεται. Δύσκολη κατάσταση αυτή.

ΓΥΡΙΣΑΝ στα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί, θα επιστρέψουν και οι μαθητές και βρήκαν… αλλαγές που εξήγγειλε ο υπουργός, οι οποίες θα ισχύσουν όταν… δεν θα είναι αυτός στο Υπουργείο.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ πάντως… δέσμες όπως παλιά. Αλλά να καταργήσει τα Λατινικά;

ΟΠΩΣ λέει κι ο άλλος: Μετα τα Λατινικά παίζει να καταργηθεί και το Πυθαγόρειο Θεώρημα.

ΜΗΝΑΣ φόρων και… εξαγγελιών. Θα χορτάσουμε πολύ από… «θα» στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Θα γίνει το «έλα να δεις»!

Ο ΑΛΕΞΗΣ θα εξαγγείλει μείωση του ΕΝΦΙΑ, κάτι που είχε πει ο Μητσοτάκης και ο Κυριάκος θα μιλήσει για… συντάξεις που είχε πει ο Αλέξης!

ΕΔΩ που τα λέμε, μεγάλη αθλιότητα. Να βάζεις… θέμα για ένα δικηγόρο, που ήταν συνήγορος του Φλώρου, αλλά τον… κατήγγειλε και έφυγε. Και να μην λες καν ότι κατέθεσε και στη δίκη εναντίον του!

ΑΥΤΟ, μεταξύ μας, το λες και… βαξεβανιά! Κρίμα, πολύ κρίμα…

ΤΩΡΑ για την πλαστογραφία ποιος ξέρει και τι; Μου φαίνεται ότι όλοι θα βγάλουν την ουρά τους απ’ ώξω… Η πλαστογραφία… σώζει πολλούς!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ χτύπημα και για το δημογραφικό η οικονομική κρίση στη χώρα. Πλέον προβλέπεται πως το 2060 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι κατά 2,4 εκατ. πολίτες μικρότερος απ’ ό,τι προβλεπόταν το 2011. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Για όλα…εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά.

ΚΛΕΒΕΙ εκκλησία ο Νίκος Παπανδρέου με αυτό που είπε και διάβασα χθες στην «Πατρίδα»! Ακου ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα! Πώς του πέρασε από το μυαλό αυτό; Πώς το σκέφτηκε; «Αντιγράφει πολλά από τα συνθήματα του Ανδρέα. Τον έχει σαν είδωλο ο Τσίπρας. Δεν έχω μιλήσει, αλλά τον παρακολουθεί για να αντιγράψει τις επιτυχίες του. Ξέρω ότι πριν τις πρώτες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ μάς ζήτησε όλους τους λόγους του Ανδρέα Παπανδρέου. Σκεφτόμουν να τα δώσω ή να μην τα δώσω. Αλλά τα δώσαμε, θα τα έβρισκε έτσι και αλλιώς κάπου αλλού» είπε ο Νίκος. Τι να σου πω βρε παιδί μου;  Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ καταστροφή. Μια τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Κυριακή στο Εθνικό Μουσείο του Ρίο ντε Τζανέιρο κι εκφράζονται φόβοι πως κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής του, η οποία αποτελείτο από 20 εκατομμύρια και πλέον αντικείμενα, από αρχαιολογικά ευρήματα έως ιστορικά κειμήλια.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ μου λες δεν μας ψεκάζουν! Ο Τουταγχαμών λέει ήταν ο Έλληνας Ραθώτις. Έχει φάει πολύ… σανό η διεθνής κοινότητα!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει