Θύελλα… ήταν ο Γιούχτας

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 6-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ

189

Εντυπωσιακός ο Γιούχτας επικράτησε της Θύελλας Καμαρίου στο φιλικό που έγινε  στις Αρχάνες με 6-1. Πρωταγωνιστές οι Ηλιόπουλος και Τριανταφύλλου με τον πρώτο να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον δεύτερο να σκοράρει δυο φορές ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Σφυρογιαννάκης. Το γκολ της ομάδα της Σαντορίνης πέτυχε ο Αργυρίου.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Λογοθέτης, Τζανής, Μαυρομμάτης, Στρατάκης, Ηλιόπουλος, Τσάτσος, Τριανταφύλλου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Ραπτάκης, Κορτσινίδης, Δημαράκης, Σακλαμάκης, Σφυρογιαννάκης, Σπηλιωτάκης, Χατζάκης.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Τσουκαλάς, Λυγνός, Μαυρομμάτης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Αργυρίου, Σιμιτσής, Φύρρος Μ. ,Φύρρος Σ.. Έπαιξαν ακόμη οι Γατσέλος, Κόντρα, Πάγια, Καψάλης, Δαβιλάς, Αρβανίτης, Τσέλα, Αργυρός, Ζανελάρι.

Παρελθόν από τον Γιούχτα αποτελεί ο Βασίλης Ζαχαράκης που ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Στο περιθώριο του φιλικού η ΕΠΣΗ τίμησε τους πρώτους σκόρερ της περσινής σεζόν στην Α1 ,Άγγελο Καστελιανάκη και Γιάννη Ζανελάρι, που ανήκαν στον Γιούχτα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει