επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

233

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στον Άνθιμο που γιορτάζει σήμερα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στο ΠΑΣΟΚ, που άμα υπήρχε ακόμα θα είχε γενέθλια σήμερα! Και επειδή το ΠΑΣΟΚ μάς τελείωσε, κάποιοι άλλοι καπηλεύονται τώρα τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.

«ΑΝΔΡΕΑ, ΖΕΙΣ εσύ μα οδηγείς» ακούγαμε για πολλά χρόνια μετά το θάνατο του ιστορικού ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά εσχάτως πορευόμαστε με τις καρικατούρες που παπαγαλίζουν τις ομιλίες και ενίοτε τη φωνή του…

ΠΩΣ ΤΟ είπε ο Παυλόπουλος από το Χορτιάτη για τις γερμανικές αποζημιώσεις; «Νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες»… Ναι, αλλά με ρίμες και επιρρήματα δεν γίνεται δουλειά.

ΠΡΩΤΗ εργάσιμη του Σεπτεμβρίου σήμερα και η ΠΝΟ προκήρυξε απεργία στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, για τις συλλογικές συμβάσεις των ναυτεργατών. Καλά, η Έφη δεν το έλυσε το θέμα μετά την έξοδο από τα μνημόνια;

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για την υπόθεση Φλώρου. Θανατηφόρες ατάκες και βαρύγδουπες καταγγελίες για την αποφυλάκιση του καταδικασθέντος στελέχους της Energa. Τα … τιτιβίσματα στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν.

ΓΕΜΙΣΕ η Θεσσαλονίκη με κόκκινα, μπλε και άσπρα αστέρια, που… βγήκαν από την αστερόεσσα για να αιωρούνται στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, μια και οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕΘ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ φορά να βγάλουν κοινή ανακοίνωση! Ο υιός Σαββίδη και ο Καραπαπάς διαμαρτυρήθηκαν με μαϊμούδες, στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για το πέναλτι της ΑΕΚ στην Τρίπολη.  Οποία σύμπτωσις!

ΥΣΤΕΡΑ και από αυτό, λέτε να έχει βάση το δημοσίευμα της μυστικής συνάντησης Σαββίδη (Ιβάν)- Μαρινάκη; Αν πάντως έγινε η συνάντηση, τουλάχιστον σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, προφανώς το αντικείμενο ήταν το κοινό μέτωπο κατά του Μελισανίδη.

Ο ΕΚΤΟΣ– και αυτό έχει τη σημασία του- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Νίκος Φίλης, δεν χάνει την ευκαιρία να ρίχνει τα βέλη του, κατά των υπευθύνων για το ξεστράτισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΣΧΑΤΩΣ ζητά με άρθρο του την επιστροφή του κόμματος στην «αριστερή κανονικότητα». Τι; Δεν του αρέσει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ή μήπως διαφωνεί με την επιλογή της Παπακώστα;

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ πάντως το έχει, αλλά το πολύ-πολύ να επιστρέψει μόνος του εκεί που όσοι επέστρεψαν, τους έφαγε η μαρμάγκα…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει