Έκαναν το τουρνουά στη μνήμη Πάρη Κατσουλάκη χωρίς την «ψυχή» του

290

Στη μνήμη του 21χρονου Πάρη Κατσουλάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με τους γονείς και την γιαγιά του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ήταν αφιερωμένο το τουρνουά Beach Volley που θα διεξήχθη στην πληγείσα περιοχή, το Σαββατοκύριακο.

Κάθε χρόνο ο Πάρης Κατσουλάκης διοργάνωνε με πολύ μεράκι το τουρνουά. Ήταν η ψυχή της διοργάνωσης.   Ως φόρο τιμής στον Πάρη και τις υπόλοιπες ψυχές που έφυγαν άδικα από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, φίλοι του άτυχου νέου προχώρησαν στην διοργάνωση του τουρνουά το Σαββατοκύριακο, θέλοντας να περάσουν ένα σπουδαίο μήνυμα: παρά τον πόνο, παρά τις ανοιχτές πληγές, η ζωή συνεχίζεται και ο αθλητισμός είναι η καλύτερη αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή.

Κανείς δεν θέλει να ξεχάσει. Αλλά και κανείς δεν θέλει η πρωτοφανής τραγωδία να «σβήσει» τη ζωή από την περιοχή. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική ενώ στο Μάτι βρέθηκαν και γνωστοί μπασκετμπολίστες όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, οι οποίοι με την παρουσία τους θέλησαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Συγκινημένοι φίλοι του Πάρη μίλησαν σε δημοσιογράφους. «Ήμασταν δέκα λεπτά πριν μαζί» ανέφερε μία φίλη του. «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την απώλεια».

Φίλος ανέφερε ότι όταν ξέσπασε η φωτιά επικοινώνησε μαζί του. «Είμαστε καλά, πάμε προς Λούτσα» του είπε και το έκλεισε. «Δυστυχώς δεν είχε την τύχη που είχαμε εμείς οι υπόλοιποι. Το θέμα είναι ότι έχει μείνει πίσω ο Δημήτρης ο αδερφός του.

Γι’ αυτόν γίνεται ουσιαστικά το τουρνουά, για να δείξουμε ότι η ζωή συνεχίζεται» τόνισε φίλη του αδικοχαμένου νεαρού.  Το μικρότερο παιδί της οικογένειας γλύτωσε καθώς απουσίαζε στην Κρήτη, σε συγγενικά πρόσωπα. Ο Πάρης σπούδαζε ναυτιλιακά, αγαπούσε τον αθλητισμό και λάτρευε το Μάτι, όπου περνούσε τα καλοκαίρια του.

Μάλιστα οι γονείς του σχεδίαζαν να μετακομίσουν μόνιμα στο Μάτι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει