Δυναμική επιστροφή του ανδρικού τμήματος του Ανδρογέα

ΜΕ Μ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ 19 ΕΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΑΣΚ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ

418

31 Αυγούστου 2012. Στο “Αρχοντικό” της Ρογδιάς η διοίκηση του Ανδρογέα ανακοινώνει τη διάλυση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ αφού είχαν μείνει τρεις και ο κούκος… 31 Αυογύστου 2018 στο ίδιο μέρος η διοίκηση αρκετά υπερήφανη για το έργο της (7 παιδιά το 2012, 350 τώρα) είχε δίπλα της τα νέα παιδιά που θα αποτελούν το ανδρικό τμήμα της, αφού επανέκαμψε και θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Μετά από 6 χρόνια, λοιπόν, θα δώσει το “παρών” με προπονητή τον Μανόλη Δημητριάδη που κι εκείνος επανέρχεται στους πάγκους μετά από δύο χρόνια.

Παίκτες και παράγοντες του Ανδρογέα στην εκδήλωση παρουσίασης της ανδρικής ομάδας και της φανέλας
Παίκτες και παράγοντες του Ανδρογέα στην εκδήλωση παρουσίασης της ανδρικής ομάδας και της φανέλας

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, οι άνθρωποι της οποίας με αγκάλιασαν πολύ. Η ομάδα που φτιάχνουμε είναι με νέα παιδιά και στόχος μας είναι η βελτίωση όλων και να δημιουργηθεί ένας κορμός από δικούς της αθλητές.

Επίσης στόχος είναι όλοι να έρχεστε με όρεξη στην προπόνηση”, είπε στη σύντομη ομιλία του στους παίκτες ο κ. Δημητριάδης στο δείπνο που τους παρέθεσε η διοίκηση (και) για την παρουσίαση της νέας φανέλας. “Ο στόχος της διοίκησης επιτεύχθηκε.

Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε με όρεξη και πολλή δουλειά σε όλα τα τμήματα. Η νέα φανέλα έχει το κόκκινο της Κνωσού και υπάρχει κι αυτή με το μπλε με χορηγούς την Vision back και τον κ. Νεόπουλο”, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Απόστολος Ανυφαντάκης έχοντας δίπλα του τους άξιους συνεργάτες του Νεκτάριο Μυλωνάκη, (αντιπρόεδρο), Ευάγγελο Σηφάκη (γεν. γραμματέα), Νίκο Τουλουπάκη (βοηθό γραμματέα), Μάριο Διακάκη (ταμία), Μίλτο Κοσμαδάκη (γεν. αρχηγό), Μανόλη Σηφάκη (έφορο ανδρικού) και  Παναγιώτη Παναγιωτίδη (μέλος).

Οπως τονίστηκε από τον προπονητή ο Μ.Ο. ηλικίας είναι 19 ετών με τον Χρήστο Δεσποινιάδη που ήρθε από το Δειλινό να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία (25 ετών) και να αγωνίζεται πλέι μέικερ. Από τον Ηρόδοτο με υποσχετική ενός χρόνου ήρθε ο 19χρονος Γιάννης Αλετράς. Δύο παίκτες που αναμένετα να βοηθήσουν πολύ την προσπάθεια της ομάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει