ΣΤΙΒΟΣ: Τίμησε τον Σμαραγδή ο ΣΜΚ

128

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φεγγαροβραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης. Υπό το φως του φεγγαριού και με τις μελωδίες της ρεμπέτικης κομπανίας που αποτελούνταν από τους:  Κακουδάκη Βαγγέλη, Χαλκιαδάκη Γιώργου, Χάσκου Θεοφάνη και Νίκου Κάπλατζη που ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες κύλησε όμορφα η βραδιά.

Η φεγγαροβραδιά ήταν αφιερωμένη στον κορυφαίο Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή που τιμήθηκε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και επίσης για την πρόσφατη ταινία “Νίκος Καζαντάκης”. Την τιμητική πλακέτα κατόπιν παρότρυνσης του ιδίου παρέλαβε ο μικρός Αλέξανδρος Καμπαξής  για την τέλεια ερμηνεία του, ο οποίος ερμήνευσε τον Ν.Καζαντζακη παιδί στην ομώνυμη ταινία.

Ένας τραυματισμός του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή στάθηκε εμπόδιο να είναι μαζί στην φεγγαροβραδιά και με ηχογραφημένο μήνυμα ευχαρίστησε τους διοργανωτές της βραδιάς και σε όλους τους Κρητικούς που συνέβαλλαν στην επιτυχία της ταινίας “Ν. Καζαντζάκης”.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Σμαραγδή περαστικά στον τραυματισμό του.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς: Μινωικές Γραμμές, Οινοποιία Τιτάκης- Αλεξάκης, τα νερά ΒΟΤΟΜΟΣ, το Ηράκλειο ROTERRY, το οπτικό κέντρο Μαρκάκης, τον Κρητικό Φούρνο και την ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζευς.

Επίσης τον Δήμο Ηρακλείου, την κοινότητα Βασιλειών για την παραχώρηση του θαυμάσιου θεάτρου και τον πολιτιστικό Σύλλογο Συλλάμου.

Αρχίζει ο στίβος

Η έναρξη προπονήσεων στίβου του συλλόγου θα γίνει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στο στάδιο Ελευθερίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ: Υπεύθυνος Προπονητής Μελεσσανάκης Δημήτριος 6983266612 Ώρες προπόνησης καθημερινά: εκτός Σαββάτο-Κυριακή 17:00-18:00

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Υπεύθυνοι προπονητές: Σπανός Αθανάσιος τηλ: 6945235183 & Σηφάκη Κλαίρη τηλ.6947835003 Ώρες προπόνησης καθημερινά :Δευτέρα -Παρασκευή 17:00- 20:00 και Σάββατο πρωί: 10:00-12:00.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει