ΟΦΗ: Και η ΠΑΕ υπέρ της αλλαγής

Ανοίγει ο δρόμος για την αλλαγή σελίδας
Η ΠΑΕ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΑΣ»

653

«Πολύ σοβαρή υπόθεση για το μέλλον του ΟΦΗ μας».

Με αυτή την τοποθέτηση η ΠΑΕ ΟΦΗ παίρνει θέση για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες για την αλλαγή σελίδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ πήρε θέση χθες αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι η υπόθεση βαδίζει σε καλό δρόμο επισημαίνοντας μάλιστα ότι «απαιτούνται γενναίες αποφάσεις από τους μετόχους».

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η ΠΑΕ ΟΦΗ ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά και τοποθετείται θετικά στην προοπτική αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εδώ και καιρό επεξεργάζεται με τη σοβαρότητα αλλά και την αποφασιστικότητα που απαιτείται, μια πολύ σοβαρή υπόθεση για το μέλλον του ΟΦΗ μας. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκονται σε μια φάση ενημέρωσης, του όλου εγχειρήματος και απαιτούνται γενναίες αποφάσεις από αυτούς.

Τη Δευτέρα η ομάδα μας έχει ένα κρίσιμο παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας στον προπονητή και τους παίκτες μας.

Σύντομα ο κόσμος του ΟΦΗ θα ενημερωθεί αναλυτικά για τις εξελίξεις».

Με γοργούς ρυθμούς

Οι επαφές συνεχίζονται και έχουν μπει στην τελική ευθεία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές και πολλές πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας. Η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή παρουσίασε μέσω του Γιάννη και του Γιώργου Σαμαρά και του Ηλία Πουρσανίδη μια ολοκληρωμένη πρόταση η οποία φαίνεται πως έχει πείσει τους περισσότερους από τους μετόχους της ομάδας. Δεν είναι τυχαία η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία ουσιαστικά δείχνει τον δρόμο προς την συμφωνία.

Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν από την ερχόμενη εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Είναι πολύ πιθανό στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να βρίσκεται στο Ηράκλειο και ο ομογενής επιχειρηματίας για να συναντηθεί με τους μετόχους και να καταλήξουν στην συμφωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει