επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

198

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό μήνα! Και προσοχή: αυτός ο Σεπτέμβρης μπορεί να είναι ο χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν σήμερα και είναι πολλοί και πολλές, ζωή να έχουν. Η αναφορά τους θα πιάσει ολόκληρη τη στήλη, καθώς δεν είναι μόνο οι Αγίες Σαράντα Παρθένες και ασκήτριες, που μνημονεύει το εορτολόγιο.

ΕΝΤΑΞΕΙ, μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβριος, αλλά μην το παίρνετε τοις μετρητοίς. Στην Κρήτη το καλοκαίρι είναι πάντα μακρύ και καυτό…

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ μην ξεχνάτε ότι αυτός ο μήνας είναι ο καλύτερος για διακοπές. Αρκεί να έχετε κρατήσει άδεια και φυσικά χρήματα.

ΤΟ «ΦΑΕ λάδι και έλα βράδυ» τεκμηριώνεται πλέον και επιστημονικά, καθώς το χρυσοφόρο προϊόν της Κρήτης έχει και τις ιδιότητες του Viagra!

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ίδιας επιστημονικής έρευνας έρχεται να … ξεμασκαρώσει τις βλαβερές συνέπειες των trans λιπαρών. Οι διατροφολόγοι δεν τα είχαν χαρακτηρίσει τυχαία έτσι.

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ και όχι προτεραιότητες στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου από τον πρωθυπουργό.

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ της εργασίας και η δημιουργία φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος, ήταν η γραμμή που (ξανα)χάραξε ο Τσίπρας.  Σε κάθε υπουργικό συμβούλιο τα ίδια, αλλά οι δείκτες και τα έσοδα  έχουν βαλτώσει.

ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ σταθμών (των Δήμων και του ευρύτερου δημόσιου τομέα) έμειναν σύμφωνα με τους υπολογισμούς 35.000 παιδιά και η αντιπολίτευση ξιφουλκεί κατά της κυβέρνησης που δεν προνόησε για περισσότερα κονδύλια και δομές.

«ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ σταθμοί τι θα κάνουν; Θα γίνουν κλέφτες;» θα μπορούσε να την τρολάρει με ευκολία η κυβέρνηση, καθώς μιλάμε για την αντιπολίτευση που κόπτεται πάντα για τα συμφέροντα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ή μήπως κάνω λάθος;

ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ κατηγορεί μια 22χρονη το… τέρας της υποκριτικής Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Μάλιστα η καταγγέλλουσα είναι κόρη φίλου του Γάλλου ηθοποιού.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ για πάντα αποφάσισε και εισηγείται η Κομισιόν, τουλάχιστον για την ώρα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από πολύμηνη διαβούλευση, συμφωνεί με την κατάργηση της χειμερινής ώρας.

ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ το αστείο αλλοδαπού πατέρα που έβαλε στο σακίδιο του νεαρού γιου του ένα δονητή, προκειμένου να τον φέρει σε δύσκολή θέση όταν θα περνούσε έλεγχο αποσκευών. Το … «πατέρα, κάτσε φρόνιμα» είναι λίγο για την περίπτωση.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει