ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: «Πώς και γιατί έφυγε ο γιος μου»

9.066
Ο άτυχος Σταύρος Βολτυράκης

Δύο μήνες συμπληρώνονται τις επόμενες ημέρες από τον αδόκητο θάνατο του 51χρονου Ηρακλειώτη Σταύρου Βολτυράκη και η οικογένειά του ακόμα να πάρει απαντήσεις για το πώς και το γιατί, όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του προς την «Π» ο πατέρας του εκλιπόντος, Κωνσταντίνος.

Ο κ. Βολτυράκης ζητά να μάθει από κάθε αρμόδιο, ακόμα και από τους συντοπίτες μας, υπουργό και αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. κ. Ξανθό και Πολάκη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγε» ο γιος του.

Ο ίδιος στη χθεσινή επιστολή του αναφέρει πως ο γιος του “μπήκε μέσω Τ.Ε.Π. την Τρίτη 26.6.2018 στην Καρδιολογική Κλινική του Π.Ν.Η., για πρώτη φορά στη ζωή του, του έδωσαν εξιτήριο την Πέμπτη 28.6.2018, έπειτα από «χωρίς τραγικά ευρήματα» όπως είπαν οι γιατροί στεφανιογραφία, και στις 8.7.2018, άφησε την τελευταία του πνοή, αιφνίδια, στο σπίτι του.

Η μόνη τηλεφωνική ενημέρωση που πήρα από το ΕΚΑΒ το οποίο ειδοποίησα κι έτσι τον μετέφεραν στο ίδιο νοσοκομείο που εφημέρευε εκείνη την ημέρα, ήταν ότι ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ.

Η ληξιαρχική πράξη θανάτου αναφέρει στα αίτια θανάτου ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Καμία έγγραφη απάντηση/εξήγηση /ιατρική γνωμάτευση δεν έχει δοθεί έως τώρα, έπειτα από 55 ημέρες, στους γονείς, σύζυγο, παιδιά…

Νομίζω ότι ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ κι επίσης νομίζω ότι, δεν πρέπει να πληθαίνουν οι χαροκαμένοι γονείς, φτάνουν τα τροχαία…

Τέτοια πίκρα, ας μη νιώσει άλλος γονιός”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει