Συνάντηση με το βλέμμα στο μέλλον είχε αντιπροσωπεία του ΟΦΗ με την fraport

462

Συνάντηση γνωριμίας, με προοπτική χορηγικής συνεργασίας, με την μεγάλη εταιρεία Fraport  που δραστηριοποιείται με  εναέρια μέσα μεταφοράς, είχε  αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην Ελούντα, εκπρόσωποι της ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Volker Sparman, ο οποίος κάνει κάθε χρόνο διακοπές στην Κρήτη και του ζήτησαν η εταιρεία, μέσα στα σχέδια που έχει  για την Κρήτη, να υποστηρίξει το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΦΗ.

H συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα αποτελέσματά της θα φανούν προσεχώς.

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάλεσαν τον κ. Sparman στο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στις 9 Σεπτεμβρίου στο “Γεντί Κουλέ”, καθώς θα βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη, μέχρι τότε, κάτι που αποδέχθηκε.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς, ο υπεύθυνος marketing  της ΠΑΕ Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης από τις δημόσιες σχέσεις.

Ακόμη, ο  διευθύνων σύμβουλος της Fraport  Volker Sparman με τη σύζυγο του  και ο πρόεδρος των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος, Γιώργος Πελεκανάκης.

Στον κ. Sparman,  οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έδωσαν μια φανέλα της ομάδας, με το όνομά του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον   Γιώργο Πελεκανάκη, για την πρωτοβουλία που ανέπτυξε, για την επαφή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με αυτήν τη μεγάλη εταιρεία, αλλά και την οικογένεια Ανδριαδάκη στο ξενοδοχείο της οποίας Marmin Bay Hotel στην Ελούντα, παρατέθηκε δείπνο, με αφορμή την ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση. ­

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει