Οι πελάτες μέσω airbnb είναι πλέον απαιτητικοί!

12.253

Απαιτητικοί είναι οι ταξιδιώτες που επιλέγουν σπίτια της airbnb για τις διακοπές τους. Μεταξύ άλλων εκτιμούν ιδιαίτερα τις κατοικίες που προσφέρουν την πολυτέλεια μιας πισίνας, έστω και μικρής.

Η Airbnb πραγματοποίησε την έρευνα τον Ιούλιο του 2018 σε δείγμα 8.629 ατόμων από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ινδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Αργεντινή και την Ιταλία μέσω της εταιρείας Pollfish. Έτσι, οι δημοφιλέστερες ευκολίες που καταγράφουν τις περισσότερες αναζητήσεις από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο στην πλατφόρμα, είναι οι ακόλουθες:

Πισίνα

Όλοι λατρεύουν την πολυτέλεια μιας πισίνας. Το εύρος επιλογής σπιτιών και βιλών στην airbnb είναι μεγάλο και προσφέρει από πισίνες με αλμυρό νερό μέχρι της υπερχείλισης.

Κουζίνα

Πολλές από τις κουζίνες των σπιτιών της airbnb είναι πλήρως εξοπλισμένες και ιδανικές ακόμη και για τις ανάγκες ενός σεφ.

Δωρεάν πάρκινγκ

Οι ταξιδιώτες χρειάζονται θέση πάρκινγκ για το όχημα με το οποίο ταξιδεύουν. Από τα 5 εκατ. σπίτια που προωθούνται στην airbnb, τα 3 εκατ. διαθέτουν πάρκινγκ.

Φιλικά προς τα κατοικίδια

Σύμφωνα με την έρευνα της airbnb στις ΗΠΑ, το 31% των μοναχικών ταξιδιωτών δίνουν έμφαση στις εγκαταστάσεις που είναι φιλικές προς τα κατοικίδια έναντι 23% των παντρεμένων. Η πλατφόρμα διαθέτει αυτή τη στιγμή πάνω από 1 εκατ. σπίτια σε όλο τον κόσμο φιλικά προς τα κατοικίδια.

Κλιματισμός

Ο κλιματισμός είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία διαμονής.

Ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο

Το WiFi είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους τους σύγχρονους ταξιδιώτες και ειδικά για τους millennials, οι οποίοι αρέσκονται στο να κοινοποιούν δημοσιεύσεις από τις διακοπές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γενιά αυτή των Αμερικανών θεωρεί τα καταλύματα που αξίζει να δημοσιευθούν στα social media βασικό παράγοντα κράτησης.

Πλυντήριο

Είναι σημαντικότερο από το στεγνωτήριο, ειδικά για τους ταξιδιώτες με παιδιά ή όταν απαιτείται συχνή αλλαγή ρούχων.

Τζακούζι

Η αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει το τζακούζι σε συνδυασμό με θέα είναι για πολλούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο highlight.

Τηλεόραση

Θεωρείται σημαντικό στοιχείο της διαμονής, ιδιαίτερα το home cinema με καλό ήχο.

Θέρμανση

Οι Αμερικανοί ταξιδιώτες αναφέρουν ότι η άνεση είναι το σημαντικότερο στοιχείο στη διαμονή και η θέρμανση απαιτείται όταν ο καιρός είναι κρύος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει