Κατήγγειλε τον γαμπρό της

286

Το καθεστώς τρομοκρατίας από τον πρώην γαμπρό της, προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση  που είχε κάνει σε βάρος του αναφορικά με μια κλοπή στο σπίτι της, βρήκε το σθένος να καταγγείλει μια Ηρακλειώτισσα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου η καταγγέλλουσα είπε ότι ο πρωην γαμπρός της άρχισε να την απειλεί ότι θα την αφανίσει αν δεν ανακαλέσει.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η κόρη της και πρώην σύντροφος του κατηγορουμένου, η οποία κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε και ότι έχει ζητήσει στο παρελθόν τη  βοήθεια του Σωματείου για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Υποστήριξε ακόμα ότι ζει διαρκώς υπό καθεστώς φόβου και ότι είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί συνοδεία συγγενικών και φιλικών προσώπων αφού τον βλέπει συνεχώς μπροστά της και την απειλεί.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή για την κατηγορία της απειλής, ενώ η δικογραφία της υπόθεσης θα παραπεμφθεί αρμοδίως, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία της κοπέλας περί κακοποίησης.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει