«Κάτι καλό και μεγάλο έρχεται για τον ΟΦΗ»

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

346

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση για την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ. Οι επαφές ανάμεσα στους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη που είναι οι  εκπρόσωποι  του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφέρεται να επενδύσει στον ΟΦΗ και την ΠΑΕ βρίσκονται στο τελικό στάδιο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν προκύψουν απρόοπτα σύντομα θα υπάρξει οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Από την Τετάρτη το πρωί που οι τρεις πρώην παίκτες του ΟΦΗ βρίσκονται στο Ηράκλειο έχουν γίνει επαφές τόσο με την διοίκηση όσο και με τους περισσότερους από τους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ. Η πρόταση η οποία έχει κατατεθεί περιλαμβάνει αγορά του πλειοψηφικού πακέτου αλλά και ένα ευρύτερο πεδίο επένδυσης στην ομάδα.

Για τον άνθρωπο που θα επενδύσει στην κρητική ομάδα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες εκτός του ότι πρόκειται για Ελληνοαμερικανό που διαθέτει αρκετά μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Για την υπόθεση αυτή μίλησε χθες στο gentikoule.gr ο μέτοχος της ΠΑΕ Μιχάλης Μυλωνάκης ο οποίος είπε ότι δωρίζει τις μετοχές του και ζητάει και από τους άλλους μετόχους να κάνουν το ίδιο. «Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ, θα φανούν τώρα.

Συναντήθηκα με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη όπου μου ανέλυσαν το πρότζεκτ για τον ΟΦΗ. Είμαι απόλυτα σίγουρος για το πλάνο για ολόκληρο το οικοδόμημα του ΟΦΗ και δωρίζω αμέσως τις μετοχές μου στην πλευρά τους.

Καλώ όλους τους μετόχους της ΠΑΕ να κάνουν το ίδιο και να μην σταθούν εμπόδιο στο λαμπρό μέλλον που προδιαγράφεται για τον ΟΦΗ μας. Είναι μια ιστορική στιγμή και όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα και είμαστε μέτοχοι πρέπει να πράξουμε το ίδιο προκειμένου ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα και να λυθούν τα προβλήματα του παρελθόντος».

Για τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί και ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος χθες έσπευσε να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στους παίκτες: «Κάνετε λίγες μέρες ακόμα υπομονή, κάτι πολύ καλό και μεγάλο έρχεται τις επόμενες μέρες για τον ΟΦΗ».

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ ενημέρωσε χθες ότι μέχρι 5/9 μπορούν να προσέρχονται οι κάτοχοι των διαρκείας για τις θύρες 1,4 και 5 για να παίρνουν τις κάρτες τους και μέχρι 8/9 οι κάτοχοι των διαρκείας για όλες τις υπόλοιπες τις θύρες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει