Χάνει για 20 μέρες τον Ανωγειανάκη ο Γιούχτας

ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΘΟΓΛΟΥ

204

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Βαγγέλη Σταθόγλου στον Γιούχτα που με την απόκτηση του καλύπτει το κενό που είχε στην θέση του αμυντικού μέσου.

Η επιβεβαίωση της μεταγραφής ήρθε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της διοίκησης της ομάδας των Αρχανών.

Ο Βαγγέλης Σταθόγλου  είναι γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1988 και έχει παίξει σε πολλές ομάδες της Κρήτης.  Έχει αγωνιστεί με τον ΟΦΗ, Εργοτέλη, ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών, Ρούβα, ΠΑΟΚ, Χερσόνησο, ΠΑΝΟΜ καθώς και με τις ομάδες Ludwigsfelder FC και Victoria Berlin.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό του Σούπερ Καπ ο Γιούχτας βγήκε διπλά χαμένος αφού δεν έχασε μόνο την κούπα αλλά και τον Ανωγειανάκη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Ο έμπειρος παίκτης άφησε το γήπεδο μόλις στο 20’ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για 2 με 3 εβδομάδες. Ο παίκτης του Γιούχτα υπέστη βαριά κάκωση συνδέσμων πρώτου βαθμού και θα κάνει περίπου έναν μήνα να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Μηνάς Πίτσος προβληματίστηκε περισσότερο από το γεγονός ότι οι παίκτες του ενώ δημιούργησαν ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν και ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει