“ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ”: 9 Σεπτεμβρίου ο “Κνώσειος” ημιμαραθώνιος

151

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 12ος διεθνής “Κνώσειος” ημιμαραθώνιος δρόμος από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης από τις αρχαιότητες της Κνωσού. Επίσης θα γίνει ο δρόμος 1000μ. για αγόρια- κορίτσια Δημοτικών και Γυμνασίων στο στάδιο Ελευθερίας.

Στον ημιμαραθώνιο (9.30π.μ. αρχίζει) το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και στα 1000μ. 3 ευρώ.

“Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέσω του marathoncreta.com” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Τα έσοδα εγγραφής των παιδιών στον αγώνα στο Στάδιο Ελευθερίας θα δοθούν στον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “Αγκαλιά-ΖΩ Ηρακλείου”.

Η σχετική ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει:

“Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για τη διοργάνωση Μαραθωνίου στο Ηράκλειο στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Στάδιο Ελευθερίας με παιδιά όλων των ηλικιών για 1000 μέτρα εντός του Σταδίου, υπέρ  του ‘’Αγκαλιά-ζω’’  Ηρακλείου.

Τα έσοδα εγγραφής (3 ευρώ) θα διατεθούν για τα προγράμματα πρόληψης του καρκίνου και το “Αγκαλιά-ζω” Ηρακλείου δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει αυτό το ποσό για τον σκοπό που  έχει  προορισθεί.

Καλούμε τους γονείς μικρών παιδιών να τα φέρουν στο Στάδιο Ελευθερίας στις 9 π.μ. στις 9 Σεπτεμβρίου. Καλούμε  και τα μεγαλύτερα παιδιά μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους για αυτό το σημαντικό γεγονός . Θα δοθούν μπλουζάκια και αναμνηστικά”.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει