Σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Ροδιά – Παλαιόκαστρο

133

Σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 580.000 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Ροδιά – Παλαιόκαστρο.

Στο έργο περιλαμβάνεται η ασφαλτόστρωση του δημοτικού, χωμάτινου δρόμου μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων που συνδέει τους δυο πανέμορφους οικισμούς του Παλαιοκάστρου και της Ροδιάς, αναβαθμίζοντας αισθητά τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Παράλληλα, θα τσιμεντοστρωθούν και όλοι οι όμοροι δρόμοι, ώστε να κατασκευαστούν τα απαραίτητα τεχνικά έργα που απαιτούνται για τα όμβρια ύδατα.

«Μια ακόμα πολύ σημαντική παρέμβασή μας, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, αλλά και της αναβάθμισης των υποδομών στην ενδοχώρα του Δήμου μας, ξεκινάει να υλοποιείται» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Μαμουλάκης για να προσθέσει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που βρέθηκε δίπλα στη δημοτική Αρχή και σε αυτό το έργο, τον Ανδρέα Στρατάκη για τη βοήθειά του, τον πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει