Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Τυμπάκι

138

Η 21η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 31/8, 1 & 2 Σεπτεμβρίου 2018, στο δασάκι του Αφραθιά στο Τυμπάκι  22 χρόνια μετά το ιστορικό «ΜΟΤΟ HAPPENING» του 1996 (το οποίο θεωρούμε –και είναι- ως αφετηρία των συγκεντρώσεων μοτοσικλετιστών στην Κρήτη) που διοργάνωσαν στην Σούγια από κοινού το περιοδικό ΜΟΤΟ και η Λέσχη Μοτοσικλέτας και Περιήγησης  Χανίων (ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ.Χ).

Οι μοτοσικλετιστές της Κρήτης  θα βρεθούμε για να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε, να οδηγήσουμε τις «καλές μας» παρέα και να θυμηθούμε όσους δεν είναι μαζί μας για διάφορους λόγους”.

Την διοργάνωση έχει  αναλάβει ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Σκαλανίου  με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό, σύσσωμος ο κόσμος της μοτοσικλέτας στην Κρήτη, καθώς και μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το “παρών” και η απήχησή της εκδήλωσης θα είναι μεγάλη.

Σημειωτέον, δε, ότι αποφασίστηκε παμψηφεί μεγάλο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης να δοθεί για την αποπεράτωση του  του Παιδικού Ξενώνα “Το Σπίτι των Αγγέλων” .

Επίσης μέρος των εσόδων του μπαρ που θα λειτουργεί στο χώρο της εκδήλωσης κατά την διάρκεια της Εικοστής Πρώτης Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσικλετιστών θα διατεθούν για την αποθεραπεία του Αλέξανδρου Αλεξάκη  μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια αγώνα moto cross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει