Ολομέλεια των Διευθυντών Ξενοδοχείων

507

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή  τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο “Miramare resort and spa” στον Άγιο Νικόλαο.

Στην ολομέλεια, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αγ. Νικολαου κ. Ζερβός, που μίλησε για την τουριστική εξέλιξη του τουρισμού της πόλης στο πέρασμα των χρόνων, ο κ. Εμ. Βαρκαράκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου που αναφέρθηκε σε θέματα και προβλήματα του κλάδου, ο κ. Φαρσάρης πρόεδρος ΔΑΕΑΝ, που ενημέρωσε για το καταδυτικό πάρκο και τη μαρίνα Αγ. Νικολάου, η εκπρόσωπος της ΑΣΤΕΚ κυρία Ιωάννα Σαραντοπούλου, που ενημέρωσε για την τουριστική εκπαίδευση και την προσφορά της σχολής, η κυρία Νικολέτα Φουκαδάκη της εταιρείας ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΝ, που αναφέρθηκε στην ασφάλεια και υγιεινή στα τρόφιμα και ποτά στα ξενοδοχεία, καθώς και ο κ. Εμμανουήλ Καραβελάκης, που ενημέρωσε για το πρόβλημα της λειψυδρίας και την ανάγκη προετοιμασίας για την άμεση αντιμετώπισή του.

Ακολούθησε συζήτηση για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Η εκδήλωση έκλεισε με εξαιρετικό δείπνο, συνοδεία πιάνου, προσφορά της οικογένειας Βαρκαρακη, την οποία ο Σύλλογος ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει