Όλοι παρόντες στον Εργοτέλη

ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

138

Με όλους τους παίκτες στην διάθεση του συνεχίζει την προετοιμασία του ο Εργοτέλης, ο οποίος παράλληλα κάνει την ύστατη προσπάθεια για μια ακόμα μεταγραφή για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Οι “κιτρινόμαυροι” όπως έχουμε ξαναγράψει βρίσκονται σε αναζήτηση ενός πλάγιου αμυντικού που αγωνίζεται κυρίως από δεξιά και οι προσπάθειες για αυτή την μεταγραφή είναι εδώ και περίπου 20 μέρες σε εξέλιξη.

Αυτή η μεταγραφή, εφόσον τελικά υλοποιηθεί, θα είναι και η τελευταία για τον Εργοτέλη. Αγωνιστικά, όλα κυλούν ρολόι χωρίς προβλήματα τραυματισμών καθώς και ο Κουάτεγκ έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Εργοτέλης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει δυο φιλικά το Σαββατοκύριακο. Το πρώτο με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό το Σάββατο και το δεύτερο με τον ΠΟΑ την Κυριακή και τα δυο στο Παγκρήτιο στις 6μμ.

Ενδεχομένως στο πρώτο ο Νίκι Παπαβασιλείου να χρησιμοποιήσει την βασική ομάδα απέναντι σε ένα αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας και στο δεύτερο τους αναπληρωματικούς. Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Τζόζεφ Έφορντ και ο Εργοτέλης του έκανε έκπληξη μια τούρτα.

Τα κορίτσια γιορτάζουν

Οι Γυναίκες του Εργοτέλη γιορτάζουν την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο café bistro Ηριδανός.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει