Νέιρα: «Χρωστάω πολλά στους συμπαίκτες μου»

Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

163

Ο Χουάν Νέιρα, ο 29χρονος Αργεντίνος μέσος, μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα με τα δυο γκολ επί του Πανιωνίου  μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ,  τόσο για την δική του παρουσία, αλλά για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και οι δυο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν. Πήραμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε» δήλωσε αρχικά ενώ αναφερόμενος στο δεύτερο ωραίο γκολ που πέτυχε είπε:

«Δέχθηκα μια ωραία πάσα από τον Κουτσιανικούλη, βρέθηκα μόνος στην περιοχή και η πρώτη μου σκέψη ήταν αμέσως να σουτάρω. Δόξα τω Θεώ, η μπάλα πήγε εκεί που έπρεπε! Ήταν ένα ωραίο γκολ, αλλά και  υπέροχη κίνηση όλης της ομάδας!».

Για τα συναισθήματα του τόνισε:

«Νιώθω πολύ καλά για αυτό. Περισσότερο από όλα, επειδή βοήθησα την ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι. Χρωστάω πολλά στους συμπαίκτες μου, γιατί από την πρώτη στιγμή, που ήρθα στην ομάδα, με έχουν βοηθήσει πολύ και τους ευχαριστώ».

Αναφερόμενος στις  εντυπώσεις σου, από το Ελληνικό πρωτάθλημα υπογράμμισε:

«Αν κρίνω από το δικό μας παιχνίδι, πολύ δυνατό ματς! Και οι δυο ομάδες  μπορούσαν να κερδίσουν, τελικά πήραμε από ένα βαθμό. Ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε, καθώς υπήρχαν πολλά σημεία, που είχαμε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι ότι είχαμε συνολικά καλή εικόνα σαν ομάδα. Είμαι βέβαιος, ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το ματς  με τον Παναιτωλικό ανέφερε:

«Είναι μια ομάδα, που παίζει πολύ καλά με τη μπάλα. Έχασε το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και σε αυτό το παιχνίδι και να πάμε για τους τρεις βαθμούς».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει