Φιλική νίκη του Ηροδότου με Σμυρλή και Φραγκουλάκη

3-2 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ 40’ Ο ΜΑΣΑΔΟ - ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

146

Με δυο γκολ του Σμυρλή και ένα του Φραγκουλάκη με πέναλτι στο φινάλε ο Ηρόδοτος επικράτησε με 3-2 στο φιλικό που έγινε χθες με την Επισκοπή στο γήπεδο του Γάλου στο Ρέθυμνο.  Με τον Ηρόδοτο αγωνίστηκε για πρώτη φορά χθες και ο Μασάδο ο οποίος αντικατέστησε τον σκόρερ Σμυρλή στο 50’.

Ο Σμυρλής ήταν ο παίκτης που με δυο γκολ στο 16’ και στο 44’ έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στον Ηρόδοτο στο α’ μέρος.Η Επισκοπή απάντησε με δυο γκολ του Κατσικοκέρη στο 49’ και στο 60’ για να έρθει στο 89’ ο Φραγκουλάκης με πέναλτι να διαμορφώσει το τελικό 2-3.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Νικηφόρος, Σουμπασάκης, Νάκας, Σέχου, Ρούσσης, Κεσίδης, Χαλκιαδάκης, Πήλιος, Τζόρτναν, Μπανγκούρα, Κατσικοκέρης. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έπαιξαν με τους: Νικηφόρος (63’ Γκαβρίλοβιτς, 73’ Μανιουδάκης), Μποτωνάκης, Σουμπασάκης (70’ Σερβιλάκης), Ρούσσης, Λαζαρίδης, Λουμπάκης, Κεσίδης (75’ Μανωλακάκης), Πήλιος (73’ Φοβάκης), Τζόρνταν (65’ Ματαραγκάσι), Μπανγκουρα (63’ Τσικουδάκης), Κατσικοκέρης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ:  Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κονέ.

Στο β’ ημίχρονο ο Ηρόδοτος αγωνίστηκε με τους:

Κασμερίδης, Προβυδάκης (63’ Παναγιωτάκης), Μπάμπης, Μπαλάφας, Δαμιανάκης(63’ Κανδηλάκης), Μάκο, Κοντογιάννης, Αυγενικού (81’ Φουκαράκης), Σμυρλής (51’ Μασάδο), Φραγκουλάκης, Κονέ (90’ Αμαραντίδης).

Και επίσημα ΠΑΕ

Η Γ.Γ. Εμπορίου του Υπ. Οικονομίας ενέκρινε τη σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας παρέχεται άδεια σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».

  1. Εγκρίνουμε τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (Π.Α.Σ.Α.) Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α.».
  2. Εγκρίνουμε το Καταστατικό της ανωτέρω εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την με αρ. 238/14.08.2018 Συμβολαιογραφική Πράξη του Συμβολαιογράφου Ηρακλείου Κρήτης ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ, αποτελούμενο από 45 (σαράντα πέντε) άρθρα.
  3. Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και ανακοίνωση καταχώρισης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ.”.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει