ΕΠΣΗ: Προπόνηση – προεπιλογή στη Χερσόνησο

136

Προπόνηση – προεπιλογή για τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί σήμερα  30 Αυγούστου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Χερσονήσου.

Με επιστολή της η Ένωση προς τα σωματεία Ανθεστίωνα, ΠΑΝΟΜ, Ρωμανό, Τριτωνία, Γούββες, Διαγόρα, Ηρακλή Ν., ΟΦΑ, Χερσόνησο, Βόνη, Γαρίπα, Δωριέα, Μοχό, Ίνι, Κόροιβο και Κουνάβους τα καλεί εάν έχουν ποδοσφαιριστές, όπου κατά την άποψη τους θα μπορούν να απαρτίσουν την Μικτή Ομάδα Παίδων και Νέων, να βρίσκονται για τη προπόνηση – προεπιλογή την Πέμπτη στις 09.30 οι γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 και στις 10.30 οι γεννηθέντες τα έτη 2003-2004.

Συγχαίρει τους επιτυχόντες

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με ανακοίνωση της συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες για την είσοδο τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τα παιδιά των μελών της ΕΠΣΗ για την επιτυχία τους και τη δικαίωση των κόπων τους. Συγκεκριμένα:

-Τον Τίτο Κουτεντάκη του Γεωργίου για την εισαγωγή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ)

– ον Ζαχαρία Σμαραγδάκη του Ιωάννη για την εισαγωγή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Πολιτικών Μηχανικών)

-Τον Χάρη Χρονάκη του Δημητρίου για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών μέσων).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει