Συντηρούν τις παιδικές χαρές

158

Τις παιδικές χαρές του συντήρησε ο Δήμος Μαλεβιζίου, προχωρώντας σε εργασίες σε Γάζι, Αγία Μαρίνα Τσαλικάκι, Καβροχώρι και στις Εργατικές Κατοικίες Γαζίου στο Πολύδροσο.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική Κοινότητα Γαζίου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ αφορούσαν σε συντήρηση οργάνων και αστικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και σε καθαρισμούς.

«Μια ακόμα εκτεταμένη επιχείρηση βελτίωσης των παιδικών χαρώ στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, αλλά και στον πανέμορφο οικισμό του Καβροχωρίου, ολοκληρώθηκε με πολύ καλό αποτέλεσμα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για να προσθέσει:

«Προσπαθούμε ως δημοτική αρχή να διατηρούμε και αυτούς τους χώρους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, απαιτείται όμως και η συνεισφορά των συμπολιτών μας για την προστασία των οργάνων και του αστικού εξοπλισμού που έχουμε τοποθετήσει. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και τους συνεργάτες μου από την Τεχνική Υπηρεσία, για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει