ΜΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ “FULL MOON: Πρωτιά Μονιάκη και Πατεράκη στα Χανιά

146

Με την συμμετοχή 14 ομάδων στο Golden και 20 ομάδων στο Silver ολοκληρώθηκε και φέτος το Full Moon Mixed Tournament 2018 μπιτς βόλεϊ στα Χανιά.

Με την πανσέληνο να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα οι 34 ομάδες διεκδίκησαν με πάθος την διάκριση. Οι αγώνες ξεκίνησαν  με τον δυνατό αέρα αρχικά να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών.

Τελικά η πανσέληνος μεσουράνησε πάνω από τα γήπεδα, ο αέρας σταμάτησε τελείως και σε μια πανέμορφη βραδιά, οι αγώνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 4:30 το πρωί της Κυριακής, με γεμάτες κερκίδες, από διαγωνιζόμενους και θεατές.

Οι αγώνες συνεχίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι αργά το απόγευμα. Στην κατηγορία Golden η ομάδα των Μονιάκη Γιώργου / Πατεράκη Μαρία από το Ηράκλειο κέρδισαν στον τελικό την χανιώτικη ομάδα των Χειλαδάκη Κώστα / Κορακοβούνη Όλγα, με 2-0 σετ.

Στους ημιτελικούς κατόρθωσαν να φτάσουν και οι δύο ομάδες από το Ρέθυμνο, που συμμετείχαν στο τουρνουά Golden όπου και ηττήθηκαν, οι Αραμπόπουλος Στάθης/ Ντεμάι Χρύσα από τους Ηρακλειώτες και οι Τσαπάκης Νίκος / Παπά Άντζελα από τους Χανιώτες.

Στην κατηγορία Silver που το αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά, στον τελικό επικράτησαν μετά από συναρπαστικό παιχνίδι οι Τζουγκαράκης Αλέξανδρος / Κούτσικου Αλεξάνδρα των Ντουσάκη Μιχάλη / Γεωργιακάκη Ισμήνη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει