ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΠΑΝΟΜ: Ξεχωριστό ματς για ξεχωριστό σκοπό

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΑΝΟΜ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΑΛ. ΑΛΕΞΑΚΗ - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ

177

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά… Η σεζόν για το τοπικό ποδόσφαιρο ξεκινάει σήμερα στις 7μ.μ. με το Σούπερ Καπ που φέτος θα διεξαχθεί στο Αρκαλοχώρι ανάμεσα στον πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ Γιούχτα και τον κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ.

Ο τελικός του Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στο νέο δημοτικό στάδιο Αρκαλοχωρίου και θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και σκοπό, αφού τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Αλεξάκη, γιού του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Εργοτέλη Γιώργου Αλεξάκη που τραυματίστηκε σοβαρά με τη μηχανή του.

Ο αγώνας θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, αποτελώντας το πρώτο επίσημο ματς στην ιστορία στο νέο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου.

Έτσι θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις με κρητική μουσική και χορευτικά συγκροτήματα. Επίσης έχει προγραμματιστεί σειρά τιμητικών βραβεύσεων από την ΕΠΣΗ και συγκεκριμένα θα τιμηθούν:

1) Ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης για την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο του

2) Ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ Γιώργος Βλαχάκης για την προσφορά του στο σωματείο των Μαλίων και το ποδόσφαιρο

3) Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΑ Χαράλαμπος Βολιτάκης για την προσφορά του στο σωματείο και το ποδόσφαιρο.

4) Ο πιο πιστός φίλος του Γιούχτα, Νίκος Μαστοράκης (Νικολιό), στο πρόσωπο του οποίου τιμάται ο φίλαθλος του ποδοσφαίρου

5) Ο αείμνηστος διαιτητής Γιάννης Κριθινάκης για τα όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο και την τοπική κοινωνία.

Διαιτητής του τελικού του Σούπερ Καπ θα είναι ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης με βοηθούς τους Νίκο Μερκουλίδη, Γρηγόρη Περτσελάκη. 4ος θα είναι ο Γιάννης Μαυραντωνάκης και επιπρόσθετοι οι Βαγγέλης Χαραλαμπάκης, Γιώργος Πατεμτζής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει