Ορειβατικές εξορμήσεις με τον Ε.Ο.Σ. Ηρακλείου

258

Σε δύο προορισμούς οργανώνει εκδρομή τις επόμενες ημέρες ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου.

Σε  Αϊ Γιάννη, Καλό Πόρο και  Χώρα Σφακίων θα πραγματοποιήσει εξόρμηση το ερχόμενο Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Οι διοργανωτές αναφέρουν: «Ένα ηλιοβασίλεμα αλλιώτικο από τα άλλα, σε ένα από τα  ομορφότερα μπαλκόνια του νησιού μας…

Το Σάββατο το μεσημέρι αναχωρούμε για τον Άγιο Ιωάννη Σφακίων (770μ). Περπατάμε μέχρι τον Καλό Πόρο όπου και διανυκτερεύουμε με ατομικά εφόδια στην ύπαιθρο. Η τοποθεσία αποτελεί άριστη επιλογή προκειμένου να αγναντέψουμε από ψηλά την περιοχή και να παρακολουθήσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Την Κυριακή νωρίς το πρωί ξεκινάμε την πεζοπορία μας πάνω στο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 και, αφού περάσουμε από τις παραλίες Μάρμαρα, Λύκο, Φοίνικα, Λουτρό και Γλυκά Νερά, καταλήγουμε στη Χώρα Σφακίων.

Αρχηγός: Γιώργος Μιχαλοδημητράκης

  • Ώρες πορείας: 1+7 • Β.Δ.: 1+2

Ώρα αναχώρησης: 15:00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο».

Στη Μονή Βώσακου θα πραγματοποιήσει εκδρομή την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: «Mια ξεχωριστή πεζοπορία που συνδυάζει όμορφες ασκήσεις για σώμα και για πνεύμα!

Ανεβαίνουμε στην ανακαινισμένη Μονή Βωσάκου από την Εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου.

Επισκεπτόμαστε την πανέμορφη Μονή και αφού περιηγηθούμε στη γύρω περιοχή, κάνουμε ασκήσεις του συστήματος Γιόγκα. Αρχηγός: Μανιάνα Μιγάδη

  • Ώρες πορείας: 3 •  Β.Δ.: 1.

Ώρα αναχώρησης: 8:00 πμ από το Αρχαιολογικό Μουσείο».

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Δευτέρα έως Παρασκευή, 20.30 – 22.30 στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, Δικαιοσύνης 53, τηλ. 2810-227609.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει