«Η θέση του Εργοτέλη είναι ψηλότερα»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

150
Αισιόδοξος για τον Εργοτέλη ο αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος

Για την δουλειά που γίνεται φέτος στο Παγκρήτιο και τους στόχους του Εργοτέλη μίλησε  ο Χρήστος Μπάτζιος στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο εκ των αρχηγών του Εργοτέλη που ήταν και πέρυσι από τους πρωταγωνιστές αναφερόμενος στην προετοιμασία τόνισε:

«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής κυλάει ιδανικά. Το βασικό είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, αν όχι όλο έχει συμπληρωθεί ήδη.

Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της περσινής ομάδας παρέμεινε, μας βοηθάει ιδιαίτερα, καθώς παρουσιάζουμε συνοχή που δεν είχαμε στην αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι παρότι δεν στοχεύουμε στα αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά κυρίως να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε, η πολύ καλή εικόνα και οι νίκες είναι αυτές που μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Ο Μπάτζιος μίλησε και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα λέγοντας: «Το κλίμα στον Εργοτέλη ανέκαθεν ήταν ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ομάδας. Οι σχέσεις μεταξύ όλων των μελών δεν είναι απλά τυπικές, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και η διοίκηση είναι δίπλα μας καθημερινά, βοηθώντας και παρέχοντας όλα όσα χρειαζόμαστε».

Συνεχίζοντας ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε  στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης, απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς σε ηλικία και Έλληνες σχολιάζοντας: «Το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ σημαντικό στην ομάδα μας. Στη χώρα μας πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερης στήριξης κι όχι να καταφεύγουμε στην εύκολη λύση της ξένης αγοράς. Όπως και στην ομάδα μας όλα τα νεαρά παιδιά έχουν φιλοδοξίες και δείχνουν μεγάλο ζήλο για δουλειά. Τόσο αυτοί όσο και η ομάδα μόνο κέρδη θα έχουν αν συνεχίσουν έτσι».

Για το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες με ιστορία βρίσκονται στην κατηγορία, αρκετές ενισχύθηκαν ποιοτικά. Τα όσα λέγονται για την αναδιάρθρωση, ελπίζω να βοηθήσουν την κατηγορία να αναβαθμίσει το προϊόν της».

Για  το γεγονός ότι για μια ακόμα χρονιά οι συμπαίκτες του τον επέλεξαν για αρχηγό δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που με επέλεξαν ως αρχηγό του Εργοτέλη, αφού αποτελεί μια ιστορική ομάδα με βαρύ όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς είμαι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά προσπαθώ να βοηθήσω μέσα από το ρόλο μου τα πιο νέα παιδιά. Σίγουρα είναι κάτι που με γεμίζει ευθύνη».

Κλείνοντας ο Χρήστος Μπάτζιος έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να είναι δίπλα μας, καθώς τον έχουμε ανάγκη. Θέλουμε να του χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές, συνδυάζοντας τα θετικά αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο και να φεύγει γεμάτος και περήφανος από το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς, ο Εργοτέλης πάντα πρέπει να βάζει τον πήχη ψηλά, καθώς ανήκει ψηλότερα».

*Κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη να πάρουν διαρκείας έκαναν με ανακοίνωσή τους οι Alternatives.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει