επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

171

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και… Τρίτη σήμερα. Σιγά σιγά φεύγει η εβδομάδα και μαζί της και ο Αύγουστος. Που καθώς φεύγει θα γυρίσουν και οι τελευταίοι εκδρομείς.

ΑΡΓΗΣΕ, αλλά τις έβγαλε τις βάσεις το Υπουργείο Παιδείας. Αιφνιδιάζοντας και πάλι τον κόσμο. Τι να πεις…

ΑΠΕΚΤΗΣΕ νέο γραμματέα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σκουρλέτης επειδή ήταν πολύ επιτυχημένος υπουργός μετατίθεται στο κόμμα. Και στη θέση του;

ΕΝΑΣ- ΕΝΑΣ φεύγουν. Αρχηγοί Αστυνομίας, Πυροσβεστικής,Τόσκας, Σκουρλέτης. Κανείς δεν θα μείνει… από τους αλάνθαστους. Και μετά είναι ο ΣΚΑΪ που κάνει προπαγάνδα.

Η ΠΡΩΤΗ επίσημη συζήτηση για το ζήτημα της κατάργησης του μέτρου της μείωσης των συντάξεων το 2019, που είχε εισαχθεί ως πρόβλεψη μετά από πιέσεις του ΔΝΤ, αναμένεται να διεξαχθεί κατά την κάθοδο της νέας τρόικας στην Αθήνα την εβδομάδα της 10ης Σεπτεμβρίου, με τις Βρυξέλλες να έχουν θορυβηθεί από τα μηνύματα για παροχές που στέλνει η Αθήνα, αλλά να μην κλείνουν εντελώς την πόρτα σε κάποιες από αυτές.

ΓΙΑΤΙ γίνονται όλα αυτά ενώ… φύγαμε από το μνημόνιο; Ε καλά κι εσείς, κολλάτε σε κάτι λεπτομέρειες.

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ έλεγχο της απόφασης του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, το οποίο προσδιόρισε ποσοστό αναπηρίας του Άρη Φλώρου της Energa άνω του 65%, επιτρέποντας την αποφυλάκισή του, ζήτησε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου. Εντάξει.

ΣΥΜΦΩΝΑ με αυτό το έγγραφο ο Φλώρος είναι ανάπηρος λόγω κατάθλιψης, κρίσης επιληψίας, υπνικής άπνοιας, ήπιου αποφρακτικού συνδρόμου. Τράζικ…

ΣΚΛΗΡΕΣ εκφράσεις για τη Δικαιοσύνη ο Πολάκης με αφορμή την αποφυλάκιση του Φλώρου. Φράσεις που… δεν γράφονται…

ΜΟΝΟ η Τασία βγήκε και είπε ότι η αποφυλάκιση ήταν σύμφωνη με τον νόμο. Απολύτως, Τασία μου…

ΠΑΝΤΩΣ και τα χαρτιά δείχνουν ότι ήξεραν ποιος υπέγραφε τις γνωματεύσεις. Και τον είχαν διευθυντή. Όπως ήξεραν και για το Μάτι από τις… 9.30 για τους νεκρούς.

ΧΩΡΙΣ ρεύμα και χωρίς νερό… λόγω ρεύματος η Ύδρα τόσες ώρες. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες… Να δω τι θα κάνουμε εδώ όταν σκάσει… το κανόνι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται  να απέρριψε τη δημοσιοποίηση ανακοίνωσης του Λευκού Οίκου, η οποία θα απέτινε φόρο τιμής στον εκλιπόντα γερουσιαστή Τζον Μακέιν και  προτίμησε απλά να αναρτήσει ένα σύντομο συλλυπητήριο μήνυμα στη ροή του στον Twitter.

Ο ΤΡΑΜΠ -ο οποίος το 2015 είχε καταφερθεί με σφοδρότητα εναντίον του Μακέιν επικαλούμενος τα πέντε χρόνια που ήταν αιχμάλωτος πολέμου στο Βιετνάμ και λέγοντας «μου αρέσουν εκείνοι που δεν είχαν αιχμαλωτιστεί»- έδωσε εντολή να μην εκδοθεί αυτή η ανακοίνωση, παρά τις εκκλήσεις της εκπροσώπου του, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, και του προσωπάρχη του, Τζον Κέλι.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει