Χάνει Χατζηανδρέου στον ΠΟΑ

ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΤΑΛΟ ΧΑΦ

173

Ενός κακού μύρια έπονται και για τον ΠΟΑ πέρα από την προβληματική εμφάνιση στο φιλικό με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αυτό που στενοχώρησε περισσότερο ήταν ο τραυματισμός του Ανδρέα Χατζηανδρέου.

Ο έμπειρος μέσος χτύπησε  στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Χθες  εξετάστηκε από  γναθοχειρουργό και σύμφωνα με τη γνωμάτευσή έχει υποστεί για κάταγμα στα ζυγωματικά  που θα τον αφήσει ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Μανόλη Σκύβαλο που έχει να διαχειριστεί και την κακή εμφάνιση στο φιλικό των Χανίων. Δεν είναι η ήττα με το 4-0 αλλά η εικόνα του ΠΟΑ που έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας. Μέχρι στιγμής ο ΠΟΑ δεν έχει βγάλει στο γήπεδο αυτά που περιμένουν στο Ατσαλένιο ενώ προβληματισμός επικρατεί και για τις μεταγραφές που δεν έχουν αποδώσει ακόμα.

Στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό έπαιξε για πρώτη φορά και ο Καμπόσος ενώ δοκιμάστηκε και ένας Ιταλός χαφ που δεν αποκλείεται να αποκτηθεί.

Με ανακοίνωσή του ο ΠΟΑ ευχαριστεί τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για τη φιλοξενία στο μεταξύ τους φιλικό στα Περιβόλια την Κυριακή αλλά και για την βοήθεια στον τραυματισμό του Ανδρέα Χατζηανδρέου και την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Τέλος, ο σύλλογος του Ατσαλένιου ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στη φιλική αναμέτρηση και έδειξε ότι στέκεται στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας την προσπάθειά της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει