Σήμερα οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΚ

174

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, οι κληρώσεις των Παγκρήτιων πρωταθλημάτων, για τη σεζόν 2018-19.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία των ανδρών, θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Πρόβλημα προέκυψε με την ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σερβία στα Δύο Αοράκια (13/9). Λίγη ώρα μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, το σύστημα κράτησης «έπεσε» και μέχρι χθες ήταν αδύνατη η πρόσβαση.

Οι άνθρωποι της εταιρείας πιστεύουν ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η βλάβη και ο κόσμος θα μπορέσει να προμηθευτεί τα εισιτήρια που βέβαια λίγες μέρες πριν από το ματς, θα διατεθούν και μέσω εκδοτηρίων.

Ο ΑΣΑ Αναγέννηση καλωσορίζει με ανακοίνωσή του, τον Νίκο Χρηστάκη. Πρόκειται για παίκτη που θα ενισχύσει το εφηβικό τμήμα του συλλόγου του Αρκαλοχωρίου. Προέρχεται από τον ΟΦΗ και αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους.

Η Εθνική ομάδα των κορασίδων πέτυχε τον στόχο της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο Μαυροβούνιο. Δεν κατάφερε να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο αφού ηττήθηκε από τη Σουηδία στον τελικό με 51-41 αλλά το επόμενο καλοκαίρι θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία, μαζί φυσικά με τη Σουηδία και τη Φινλανδία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει