Κοντά σε Τριανταφύλλου ο Γιούχτας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΗΡΟΔΟΤΟ

141

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάσου Τριανταφύλλου βρίσκεται ο Γιούχτας.

Ο έμπειρος επιθετικός αποχώρησε από την Νεάπολη για προσωπικούς λόγους και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα των Αρχανών, όπου θα βρει εκεί και τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΟΑ Μανόλη Ρουμπάκη.

Ο Τριανταφύλλου βρέθηκε το Σάββατο στις Αρχάνες και παρακολούθησε το φιλικό με τον Ηρόδοτο.

Ο πολύπειρος φορ μετά τα “πράσινα” του ΠΟΑ θα φορέσει αυτά του Γιούχτα και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δίνοντας λύσεις στην επίθεση της νεοφώτιστης ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο  Τριανταφύλλου στην αρχή του καλοκαιριού μετά την αποχώρησή του από τον ΠΟΑ είχε συμφωνήσει με τον Ερμή Ζωνιανών αλλά έφυγε και στην συνέχεια με την Νεάπολη απ’ όπου όμως έφυγε κι από κει για να επιστρέψει τελικά στο Ηράκλειο.

Στον Γιούχτα στο μεταξύ υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Ηρόδοτο με τον Μηνά Πίτσο να δηλώνει: «Είχα πει ότι περίμενα βελτίωση όσο δίνουμε φιλικά και πραγματικά την είδα σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με πιο μεγάλο ρόστερ.

Παίξαμε αρκετά καλά, ειδικά μέχρι να γίνουν οι πολλές αλλαγές, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο. Ο χρόνος δουλεύει για μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει