ΠΟΛΟ: Στο Ευρωπαϊκό οι Νέοι Άνδρες, στο Παγκόσμιο οι Νεάνιδες

118

Νέες αγωνιστικές προκλήσεις για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του πόλο. Μετά το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, σειρά παίρνουν οι Νέοι Άνδρες και οι Νεάνιδες.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου (γεν.1999), έχοντας στη σύνθεσή της τον Αγιωργούση του Ν.Ο. Χανίων, βρίσκεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει αύριο. Έχοντας τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας από πέρσι, η ελληνική ομάδα φιλοδοξεί και φέτος να ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι.

Η Εθνική μας ομάδα, έχει κληρωθεί στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης, με Μαυροβούνιο, Λευκορωσία και Ρουμανία και αύριο (7.10μμ), θα αντιμετωπίσει τους διοργανωτές.

Με προορισμό το Βελιγράδι επίσης αναχωρεί σήμερα η Εθνική ομάδα των Νεανίδων (γεν. 2000), όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στο Β’ γκρουπ, μαζί με Ουζμπεκιστάν, Αυστραλία και Βραζιλία, την οποία και θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (10.40πμ) στο πρώτο της ματς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει