Γέμισε ομόφυλα ζευγάρια το Ηράκλειο

3.801

Στο Ηράκλειο έδεσε χθες για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection, το οποίο κατά κανόνα φιλοξενεί ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και ετερόφυλους επισκέπτες. Το πλοίο έφθασε νωρίς χθες το πρωί στο λιμάνι του Ηράκλειου με εκατοντάδες ομόφυλα ζευγάρια να επισκέπτονται την πόλη και το ιστορικό της κέντρο.

Το πλοίο παρέμεινε στο Ηράκλειο ως και τις 6:00 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για τη Μύκονο.

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection μήκους 319 μέτρων, με 1.246 άτομα πλήρωμα, φιλοξενεί περίπου 2.887 επιβάτες.

Ο Απόλλωνας Φιλιππής με τον Έλληνα καπετάνιο του κρουαζιερόπλιου Celebrity Reflection
Ο Απόλλωνας Φιλιππής με τον Έλληνα καπετάνιο του πλοίου

Στο πλαίσιο υποδοχής και καλωσορίσματος, ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Απόλλων Φιλιππής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο  κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη.

Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών κατά τη διάρκεια μίνι ξενάγησης στο κρουαζιερόπλοιο, ενώ ο καπετάνιος αναφέρθηκε στις υποδομές του λιμένα που βοηθούν τον κατάπλου και την παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου αποχαιρέτησε το κρουαζιερόπλοιο στις  5:00 το απόγευμα, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και με κέρασμα που προσφέρθηκε στους επιβάτες, λίγο πριν την αναχώρηση τους,  στις εγκαταστάσεις του νέου τερματικού σταθμού κρουαζιέρας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει