Επίσκεψη Κουγιουμτζή στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

264

Τη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο, επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλης Κουγιουμτζής.

Τον πρόεδρο Μ. Κουγιουμτζή, ο οποίος συνοδευόταν από τον Κρητικό πρόεδρο Επιστημόνων Μονάχου Γιώργο Μιζεράκη, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και η εικαστικός Χρύσα Βαθιανάκη, η οποία και ξενάγησε τους προσκεκλημένους στις 6 αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τα έργα αλλά και τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, μια Πινακοθήκη που προσελκύει ολοένα και περισσότερους Έλληνες και ξένους τουρίστες και αποτελεί ένα πολύτιμο αναπτυξιακό εφόδιο προβολής της Τυλίσου, αλλά και του Δήμου Μαλεβιζίου γενικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Πινακοθήκης είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 9 το πρωί ώς τις 2 το μεσημέρι, κάθε Δευτέρα και Τρίτη παραμένει κλειστή, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη λειτουργεί από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ώς τις 8.30 το βράδυ και κάθε Παρασκευή από τις 9 το πρωί ώς τη 1 το μεσημέρι.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει