Τα “μπράβο” του Σάμι σε προπονητή και παίκτες του Εργοτέλη

Η ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ - ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

149

Τα “μπράβο” του Σάμι στον προπονητή του ΕργοτέληΟι νίκες φέρνουν χαμόγελα και ο Εργοτέλης δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα αφού χθες μια μέρα μετά το φιλικό 3-1 επί του Ηροδότου στην Νέα Αλικαρνασσό οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και να γευματίσουν στο μπάρμπεκιου που έγινε το μεσημέρι στο Παγκρήτιο παρουσία και του Μάγκεντ Σάμι.

Ο Αιγύπτιος ήταν σε πολύ καλή διάθεση βλέποντας ότι το πλάνο που μπήκε το καλοκαίρι με την νέα τεχνική ηγεσία προχωράει και ότι η ομάδα χωρίς να ξεφεύγει από την φιλοσοφία της δείχνει ότι μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη πορεία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν έκρυψε εξάλλου την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχουν πολλοί από τους παίκτες και κυρίως ο Έφορντ τον οποίο ο ίδιος έφερε πέρυσι ως άγνωστο μεταξύ αγνώστων αλλά κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα ως συνέχεια της πολύ καλής του παρουσίας στον β’ γύρο και μπορεί να γίνει ο επόμενος…Κάιπερς.

Τα χαμόγελα περίσσευαν και για τις μεταγραφές που έγιναν φέτος με τους περισσότερους παίκτες που αποκτήθηκαν να  δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και ενδεχομένως και να αποδειχθούν και καλύτεροι αυτών που έφυγαν.

Την ίδια ώρα ο Παπαβασιλείου είναι πι συγκρατημένος. Ευχαριστημένος μεν από την συνεχή βελτίωση της ομάδας του αλλά και συγκρατημένος.

ο Παπαβασιλείου και οι κιτρινόμαυροι παίκτες σε μπάρμπεκιου που έγινε το μεσημέρι στο Παγκρήτιο παρουσία και του Μάγκεντ Σάμι.

Ξέρει ότι είναι ακόμα νωρίς και περιμένει στην συνέχεια ακόμα περισσότερα από τους παίκτες του. Ο Κύπριος έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Εργοτέλη καθώς δουλεύει πολύ χωρίς να λέει πολλά και δείχνει να παράγει έργο.

Ο Μάγκεντ Σάμι συζήτησε αρκετή ώρα με τον προπονητή και τον συνεχάρη για την δουλειά που γίνεται ενώ συγχαρητήρια μοίρασε και στους παίκτες από τους οποίους ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει