Μπήκε ο Δεληγιαννίδης, κομπλέ στη Νέα Σμύρνη

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

213

Ένα ακόμα πρόβλημα ξεπεράστηκε για τον ΟΦΗ, καθώς ο Δεληγιαννίδης ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον μηρό μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η μοναδική απουσία, η οποία είναι γνωστή εδώ και καιρό, είναι του Παπάζογλου ο οποίος εκτίει ποινή από πέρυσι. Για τη θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ποτουρίδη, υποψήφιοι είναι οι Κομεσίδης, Μιχόγεβιτς με επικρατέστερο τον πρώτο.

Κατά τ’ άλλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  ευχαριστεί με ανακοίνωσή της «για μια ακόμη φορά την εταιρεία Καράτζης Α.Ε. και προσωπικά τον Αντώνη Καράτζη, βασικό μέτοχο της ομάδας μας, για την πολύ σημαντική του συμβολή στην έκδοση της εγγυητικής επιστολής που χρειάστηκε να καταθέσει η ομάδα μας, για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λιγκ.Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί ακόμη την Παγκρήτια Τράπεζα, για την άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση του ζητήματος».

Όπως έγινε εξάλλου γνωστό, και φέτος  οι Μινωικές Γραμμές θα είναι στο πλευρό του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ «Η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία θα είναι στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, όπως τονίστηκε στη συνάντηση που είχαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης και  ο υπεύθυνος marketing της ομάδας Μανόλης Γουρνιεζάκης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Αντώνη Μανιαδάκη. Στην συζήτηση, ο κ. Μανιαδάκης  συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας, για την επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη φετινή χρονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον κ. Μανιαδάκη και τις Μινωικές Γραμμές, για τη  συμπαράσταση προς τον ΟΦΗ μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει