επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

168

ΚΑΛΗΜΕΡΑ  και καλό ΠΣΚ. Και η ευχή του Κοσμά του Αιτωλού να μας συνοδεύει τώρα που είμαστε και εκτός…μνημονίων! Και ας πρβλέψουμε ότι έλεγε ο κοσμοκαλόγερος ότι το… Κακό θα ξεκινήσει από έναν τυφλό κι έναν κασιδιάρη!

ΑΛΛΑ μην ξεχνάτε ότι είχε πει ακόμη: Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν!

ΧΑΣΑΜΕ λίγα χρόνια… προς τα αριστερά, αλλά εντάξει θα φτάσουμε να δούμε και την εποχή που περιγράφει.

ΤΩΡΑ 3 μέρες μετά… βγήκαν όλοι από τα μνημόνια; Να κλείσουμε την πόρτα;

Ο ΑΛΛΟΣ έμαθε ότι βγήκαμε και πήγε και παντρεύτηκε γιατί αυτό είχε υποσχεθεί στη νύφη. Έλα, πες την αλήθεια ότι…ήθελες και το έπαθες…Το άλλο ήταν πρόφαση.

ΕΝΑΣ μήνας μετά την καταστροφή στο Μάτι. Κι εμείς τι κάνουμε; Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν, που περιέγραφε κι ο Θουκυδίδης.

ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ όλη την Αττική το μπλακ άουτ που έγινε. Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είχαν ρεύμα. Και όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ παρά να πω… μπράβο στους δημοσιογράφους της Πατρίδος που είχαν πρώτοι την είδηση για τον…αποκεφαλισμό του Χρήστου Μαρκογιαννάκη από τον Μητσοτάκη. Το είδα το δημοσίευμα και αργότερα την… επιβεβαίωση από τον ίδιο τον υπουργό. Εδώ που τα λέμε, σωστή κίνηση του Μητσοτάκη, ε;

ΤΣΙ ΓΑΒΡΩΣΑΜΕ! To ελληνικό δημόσιο έχει εισπράξει περίπου το ένα πέμπτο (1/5) της εισφοράς που συμφωνήθηκε να πληρώσουν οι Έλληνες εφοπλιστές, δηλαδή μόλις 85 από τα 420 εκατομμύρια ευρώ που ήταν ο στόχος για την τετραετία 2014-2017.

KAI TI που ένας Χανιώτης εστιάτωρ ξέχασε να δει τι έγινε με τις… 50.000 αποδείξεις που έχανε; Εντάξει, βρε παιδιά, γίνονται αυτά!

ΚΙ ΑΥΤΟΣ για την οικογένειά του το έκανε. Για τη θυγατέρα του.

ΠΟΙΟΣ…Αίολος και ποιοι σύγχρονοι δορυφόροι; Εδώ έχουμε τα ημερομήνια. Δυστυχώς τα παρακολουθούν και οι επιστήμονες…Πόσο θέλουν να μας τρελάνουν;

ΚΙ ΟΜΩΣ! Αντιμέτωπος με κατηγορία για ηθική αυτουργία ο Τραμπ μετά την ομολογία του δικηγόρου του. Θα χάσει, πιθανότατα, και τα δύο σώματα του Κογκρέσου τον Νοέμβρη και θα βρίσκεται υπό τη δαμόκλεια σπάθη της παραπομπής.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ από φίλο: Στην έξοδο από την παραλαβή αποσκευών, υπάλληλος του αεροδρομίου, που ελέγχει να μην ξαναμπεί κάποιος μέσα απαντάει σε τουρίστα: Γκόου άουτσάϊντ εντ γιου σει δε τάμπελ!” “Α;”, του κάνει ο τουρίστας, Δε τάμπελ, δε τάμπελ απαντά ξανά αυτός με αποφασιστικότητα!

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ η πίεση στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μετά τις δικαστικές διαδικασίες σε βάρος δύο πρώην στενών συνεργατών του. Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται στις ΗΠΑ είναι αν θα ξεκινήσει ή όχι διαδικασία καθαίρεσης κατά του Ντόναλτ Τραμπ.

ΛΕΤΕ να έχει κι αυτός την τύχη του Νίξον; Όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν το βλέπω και τόσο πιθανό.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει