Αισιόδοξος ο Στειακάκης για τις Ακαδημίες

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

106

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Ακαδημία Εργοτέλη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης εκφράζει την αισιοδοξία του για το νέο ξεκίνημα.

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη υπογραμμίζει: «Η φετινή χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για την Ακαδημία του Εργοτέλη.

Με μεθοδικότητα και σχολαστικότητα επανασχεδιάστηκε και οργανώθηκε η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία της Κρήτης. Ενσωματώθηκαν στα προγράμματα άθλησης και εκπαίδευσης των Ακαδημιών μας οι σύγχρονες επιστημονικές και παιδαγωγικές μέθοδοι, ώστε η συμμετοχή σε αυτές των παιδιών και εφήβων να προσφέρει στο μέγιστο βαθμό όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Άλλωστε, η Ακαδημία του Εργοτέλη είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που προσφέρουν τη δυνατότητα σε έναν νέο να διέλθει όλα τα στάδια της αθλητικής διαδρομής, από την παιδική ηλικία μέχρι την επαγγελματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Για αυτό, ήδη, το ένα τρίτο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Εργοτέλης είναι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις Ακαδημίες μας.

Τα νέα προγράμματα που έχουν καταρτισθεί, έχουν συνεκτιμήσει όλους τους παράγοντες που συμβάλλουν στην υγιή σωματική και ψυχοπνευμτική ανάπτυξη των αθλητών, σύμφωνα με την ηλικία τους.  Ο Εργοτέλης μπαίνει στη νέα εποχή φιλοδοξώντας να λειτουργήσει μια πρότυπη και πλήρη, από τη βάση έως την κορυφή, σχολή ποδοσφαίρου. Η επικοινωνία και η συνεργασία μας με την οικογένεια θα είναι πολύτιμη παράμετρος, ώστε από κοινού να πετύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα χάριν της νέας γενιάς».

Νίκη για την Κ-19

Με νίκη συνοδεύτηκε το δεύτερο φιλικό της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Ανθεστίωνα με το εντυπωσιακό 6-1 στο Μαρτινέγκο.

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στην επανάληψη του παιχνιδιού, με τον Χαϊντίνι να σημειώνει δύο τέρματα ενώ από ένα πέτυχαν οι Κομνηνός, Κεφαλούκος, Μαυροματίδης, Πάγια. Ο Βασίλης Πλεσίτης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει