ΤΟ ΔΡΑΜΑ: “Δεν αντέχω το ξύλο από τη γυναίκα μου”

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ

1.002

 

«Με χτυπάνε όπου με βρουν επειδή χώρισα. Η πρώην σύζυγός μου, είναι αυτή που με έχει χτυπήσει τις περισσότερες φορές, ακόμα και στο δρόμο που περπατώ, έχει έρθει από πίσω μου και με έχει γρονθοκοπήσει, καθώς και ο αδερφός της αλλά και η μητέρα της».

Αυτό λέει στην «Π», ένας 36χρονος Ρουμάνος, για τον οποίο και οι ίδιοι οι αστυνομικοί λένε ότι έχει γίνει κατά καιρούς ο σάκος του μποξ που επάνω του ξεσπάει η πρώην σύζυγός του, επίσης υπήκοος Ρουμανίας.

Ο νεαρός αλλοδαπός προχθές δέχτηκε, όπως λέει, μία ακόμα επίθεση από την πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της και κατέφυγε στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση. Όμως και η γυναίκα από τη Ρουμανία υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το πρώην αντρόγυνο, καθώς και ο αδερφός της αλλοδαπής.

Χθες οδηγήθηκαν και οι τρεις στο αυτόφωρο και αναμένεται να δικαστούν αύριο Παρασκευή.

Ο 36χρονος, όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι ένα άτομο ήσυχο που έχει πολλές φορές πέσει θύμα της οξύθυμης πρώην συζύγου του.

«Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να τη χτυπήσω» μας είπε ο ίδιος. «Εκείνη μόνο με έχει χτυπήσει πάνω από οκτώ φορές. Ακόμα και στο δρόμο με έχει συναντήσει και χωρίς να τη δω με έχει γρονθοκοπήσει. Τη Δευτέρα ήταν η τελευταία φορά που το έκανε. Επέστρεφα από τη δουλειά μου και αφού μου τράβηξε την τσάντα, μετά μου έριξε μπουνιές στο πρόσωπο.

Στην αρχή είχα σκεφτεί να τη μηνύσω, αλλά δεν ήθελα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι η μητέρα του παιδιού μου και δεύτερον δεν ήθελα να δώσω χρήματα για το παράβολο» λέει ο ίδιος και προσθέτει ότι «η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε. «Και όχι μόνο από εκείνη, αλλά άρχισαν να με χτυπούν κι ο αδερφός της αλλά και η μάνα της».

«Περίπου δέκα φορές έχω δεχτεί επίθεση από εκείνη μόνο. Την τελευταία φορά δεν έμεινε μόνο στις μπουνιές, αλλά με απείλησε και να προσέχω»

Ο ίδιος λέει ότι δέχεται επιθέσεις από την πρώην σύζυγό του, επειδή εκείνη ζηλεύει που έχε φτιάξει τη ζωή του με μία άλλη γυναίκα. Αστυνομικοί πάντως που ρωτήθηκαν μας είπαν ότι «δεν είναι συνεπής στην καταβολή της διατροφής του παιδιού τους».

Από το περιβάλλον πάντως της Ρουμάνας αναφέρεται ότι «ουδέποτε εκείνη τον χτύπησε και πως εκείνος είναι αυτός που έχει χειροδικήσει επανειλημμένως».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει