Συνάντηση όλων των προπονητών του Εργοτέλη

143

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση (φωτό) όλων των προπονητών του συλλόγου με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών Κώστα Καλπακίδη, στο Μαρτινέγκο.

Παρόντες ήταν ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Νικι Παπαβασιλείου, με τον συνεργάτη του Αντώνη Ιωάννου, ο προπονητής της ομάδας Κ19 Βασίλης Πλεσίτης, των Νέων Εργοτέλη Αντώνης Φραγκάκης, ο συντονιστής των ομάδων υποδομής, αλλά και τεχνικών των Καναριών Γιώργος Βλατάς, του Μαρτινέγκο Παναγιώτης Κορδονούρης, των γυναικείων ομάδων Γιάννα Δούκα, καθώς και οι προπονητές της Ακαδημίας Γιώργος Αλατσατιανός, Γιώργος Καρανδινός, Γιώργος Αντωνάκης, Κώστας Φραγκουλάκης, Ευθύμης Φασουλάκης, Δημήτρης Χατζηστυλλής, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Ζήσης Νιόπλιας, Κυριαζής Ζήσης, Νίκωνας Σπηλιωτάκης, Λευτέρης Αθανασάκης, Κυριάκος Μουλακάκης και Μανόλης Μπινιχάκης.

Ο κ. Καλπακίδης ανέλυσε το πρόγραμμα και την αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχουν τα τμήματα της Ακαδημίας ενώ  ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας κ. Παπαβασιλείου, τόνισε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης και στην Ακαδημία.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη  στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Κατρινάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μπροκαλάκης.

Ο κ. Στειακάκης τόνισε από την πλευρά  του τη διαχρονική φιλοσοφία που διέπει τον Εργοτέλη, για την Ακαδημία του συλλόγου η οποία είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, αποτελώντας παράλληλα και οδηγό για το μέλλον.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει